TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 9 de maig del 2011
AMANIDA DE PASTANAGA
Ingredientes
Pastanages
Pebrot vermell
Bonítol
Olives negres
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Fer una vinagreta amb la sal + pebre+ oli+ vinagre i reservar a la nevera.
Treure la pell de les pastanages i amb un pela patates farem tires i les posarem dins un bol amb aigua freda una estona, ens quedaran cruixents.
Tallar el pebrot al nostre gust, a la juliana, a cuadrets, etc.
Col.locar els ingredients en una safata de servir, i regar amb la vinagreta.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Vivan las ensaladas.
ResponEliminaEsta está fenomenal.
Petons.
Sara
Hola Susanna. Las ensaladas me gustan mucho, sean de lo que sean, y ésta que has preparado tiene todo el aspecto de estar estupenda. Se va acercando ya el tiempo así que habrá que tenerla en cuenta.
ResponEliminaSaludos
una recepta ideal per l'estiu!!!! molts petonets guapa i molta sort al concurs!
ResponEliminaAmanita colorida i boníssima!
ResponEliminaPetonets,
Esther
http:/comosiempremadreando.blogspot.com
che buonaaaaaaaaaaa!baci!
ResponEliminaQuina amanida més fresqueta i bona, tots els ingredients fantastics. Petons i bona setmana.
ResponEliminaJosuss que ricura!!!! sólo hay que verla para darse cuenta de que está deliciosa!!!! mmmm!! buenísimaaaa!!!
ResponElimina;-))
Qué buena receta!!! ideal para el tiempo que se aproxima1
ResponEliminabicos
Que maravilla de ensalada, me encanta el toque crujiente tanto de la zanahoria como del pimiento, besos
ResponEliminaCon lo que empiezan a apetecer este tipo de platos!! Te ha uedado estupendo.
ResponEliminaBesitos,
Una recepta molt bona i molt ràpida de fer.
ResponEliminaSort al concurs bonica!
Cuida't molt i mil petonets.
M'encanten les amanides! A l'estiu només menjaria amanides, gaspatxo, fruita i gelats. Aquesta teva és super sana i molt gustosa!
ResponEliminaUna amanida molt adecuada per l'estiu.
ResponEliminaVeig que no et va arribar el comentari que et vaig fer l'entrada anterior.Be,no hi ha problema.
Et comentava que no coneixía el teu blog, pero m'ha agradat molt. Sobretot l'encapçalament, ja que he patit, en la meva mare, el tema del cancer, pero per sort n'hem sortit (per dues vegades).
Petonets.
una amanida super bona ademés que esta molt carregada de vitaminesssss,un petó
ResponEliminaUn plat molt del temps de caloreta
ResponEliminaSort al concurs
Petons
M´agrada aquesta combinació amb bonítol. Crec que la pastanaga lliga amb qualsevol tipus d´ingredient per amanida.
ResponEliminaque delicia de plato
ResponEliminaQuina recepta tan bona per les calors de l'estiu, es ideal.
ResponEliminaQué rico plato Susanna !!!!!
ResponEliminaSuerte en el concurso.
Petonets.
M'agraden molt totes les amanides !!!!
ResponEliminaMolta sort al concurs.
Petons
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminaEstic molt contenta de que la teva mare estigui be, es el millor regal del mon...
mil petonets Susanna
I tant que és sana! I molt gustosa. Molta sort en el concurs. Petons
ResponElimina