Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 21 de gener de 2012

Truita d´espinacs


Aquesta es la meva aportació aquest mes http://memoriesdunacuinera.blogspot.com/2012/01/qui-te-fam-somnia-truites.html

Sembla ser que va venir d´Àsia, i no es va introduir a Europa fins a finals del Segle XI , des de molt antic ja es valorava molt per les seves propietats.

Es una verdura rica en antioxidants , vitamines, calci , fòsfor, ferro,  ideal per una dieta sana, i per controlar el colesterol 


La seva forma més coneguda de consum es bullida, també es pot fer al vapor, saltada a la paella amb unes gotes d´oli d´oliva o crua en amanides, actualment es troba fresca tot l´any en el mercat , encara que també tenim l´opció de comprar-la congelada
  

Ingredients
Uns espinacs nets ( si son frescos millor)
Sal
Pebre
Ous
Oli d´oliva

Preparació
Posarem al foc una paella amb unes gotes d´oli i quan ja estigui calent i a tandes i sofregirem els espinacs, treure i reservar , en cas de que ens i quedi una mica d´aigua, escórrer.

Batre els ous afegir els espinacs i condimentar amb sal i pebre ( si ve de gust) fer les truites amb oli calent i a gaudir-ne

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...