Ingredients
Pa de pita
Espinacs naturals i nets
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tòmaquet d´amanir
Formatge al gust
Bolets ( en el meu cas Girgoles)
Preparació
Saltar els espinacs a tandes en una paella molt calenta amb unes gotes d´oli i reservar.
A la mateixa paella fer el mateix amb els bolets (Girgoles) que ja tindrem tallades a tires , un cop cuites i barrejem els espinacs , condimentar amb sal i pebre.
Tallar el formatge escullit a peçes petites , el tomàquet a daues que amanirem amb sal i oli d´oliva.
Mullar els pans de pita perqué quedin hidratats sota l´aixeta i escalfar en el forn calent o amb un torrador de pa durants uns minuts per cada costat, tallar per una punta amb unes tissores i amb l´ajuda d´una cullera anirem omplin els pan amb tots els ingredients que tenim a punt.
Tant fàcil com deliciòs, a gaudir-ne i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hello Susanna, thank you for visit and lovely comment! see you soon! XO
ResponEliminaEste pancito es mio....me ha encantado!!....y me diste una excelente idea para el almuerzo!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaTienen que estar muy ricos esos panes, el aspecto es estupendo.
ResponEliminapetons.
Ui! Ja fa temps que no em menjo una pita. Susanna, me n'has fet venir ganes. I molt sana, amb tanta verdureta! Petons
ResponEliminaHummm...ce pain pita et vraiment un delice et bien garnie, Bravo!
ResponEliminaBisous
M'encanta la combinació del farcit!
ResponEliminaUna proposta excel·lent per aun sopar informal amb els amics.
M'encanta la gírgola i la seva textura :)
ResponEliminaM'encanta el pa de pita i es que se li pot posar mil coses dins, m'agrada la combinació que li has posat.
ResponEliminaUna abraçada
M'encanta la combinació!!1 Ideal per un sopar de ap de setmana. Idea guardada!!
ResponEliminaPtns
Hola Susanna!
ResponEliminaAquest pa està omplint meravellós, perfecte!
Petons .. ♥
Witam Susanna. Jakie wspaniałe danie!!! chętnie znowu spróbuję zrobić na polskie warunki. Pozdrawiam i dziękuję za życzenia. Aga
ResponEliminaUn bocado muy bueno y saludable.
ResponEliminaBesines
ohhhhhhh, Susanna, que delicia y además muy, muy sana receta.
ResponEliminaQuin farcit més bo...pero no i quep res més ehhhh???a veura com tu menjas!!!ja,ja,ja. Molts petons.
ResponEliminabuon giorno grazie per essere passata mi fa tantissimo piacere fantastica questa prelibatezza e deliocatissima
ResponEliminaque bueno!
ResponEliminaTienen una pinta estupenda y el relleno espectacular!!!
ResponEliminaQue maravilla, quien los pillara para cenar.
ResponEliminaBesos. Lola
Un farciment sa i bo, per un sopar al sofà
ResponEliminaPetons
Susanna, tiene una pinta deliciosa,porque acabo de cenar, sino de buena gana me comía uno.
ResponEliminabesitos
Susanna, tiene una pinta deliciosa,porque acabo de cenar, sino de buena gana me comía uno.
ResponEliminabesitos
Una propuesta muy sana y apetecible. Tiene que estar muy rico. Me alegra que te guste mi conserva. Besinos.
ResponEliminaUna combinación genial!!!!
ResponEliminaBuenisima receta, sana y muy apetecible....lo has bordado Susana.
Un beso amiga
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Jo també m'apunto a sopar aquest pa de pita amb aquest farcit tan suculent!
ResponEliminaAisss, que ja tinc el SOPAR per demá divendres!!! Ohhh... m'ha encantat aquesta pita nena!!!
ResponEliminaJa t'explicaré!! PETONET XATA:)
Ufff, no he explorado todas las posibilidades que da el pan de pita, tu relleno me encanta... Será que he empezado mi romance con las setas... Un besote.
ResponEliminaSusanna
ResponEliminaAgradeço a sua visita ao EternosPrazeres, e espero revê-la, sempre serás muito bem vinda!
Sucesso com seu blog,
Petonets
Renata
Segur que va ser el vostre sopar ahor veient el futbol.
ResponEliminaUna bona barrreja.
Petons.