Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 25 de gener de 2012

Pa de pita farcit de girgoles,espinacs,tomàquet i formatge


Ingredients
Pa de pita
Espinacs naturals i nets
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tòmaquet d´amanir
Formatge al gust
Bolets ( en el meu cas Girgoles)

Preparació
Saltar els espinacs a tandes en una paella molt calenta  amb unes gotes d´oli i reservar.

A la mateixa paella fer el mateix amb els bolets (Girgoles) que ja tindrem tallades a tires , un cop cuites i barrejem els espinacs , condimentar amb sal i pebre.

Tallar el formatge escullit a peçes petites  ,  el tomàquet a daues que amanirem amb sal i oli d´oliva.

Mullar els pans de pita perqué quedin hidratats sota l´aixeta i escalfar en el forn calent o amb un torrador de pa durants uns minuts per cada costat, tallar per una punta amb unes tissores i amb l´ajuda d´una cullera anirem omplin els pan amb tots els ingredients que tenim a punt.

Tant fàcil com deliciòs, a gaudir-ne i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...