Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 16 de juliol de 2012

Pastís genovés amb cobertura de xocolate i ametlles


Ingredients
200 grams de farina
200 grams de sucre
6 ous
( no porta pas tipus de llevat )

Preparació
Batre els ous amb el sucre fins aconseguir una crema espessa, afegir la farina tamisada 

Fornejar a temperatura moderada ( 170 º ) en un motlle engreixat i enfarinat, uns 25 a 30 minuts dependrà del forn. ( aquest motllo es de 20 cm )

Desmotllar i refredar sobre una reixeta.

* * * * * * * * * * 

Ingredients per la cobertura de xocolate

Xocolate negra de qualitat
15 grams de mantega

Preparació
Posarem la xocolate esmicolada en un cassó al foc al bany maria junt amb la mantega, remenar fins que ens quedi la mescla consistent, treura del foc i deixar refredar una mica abans de cobrir el pastís.

* * * * * * * * *
 Muntatge i decoració
Ametlles laminades torrades
flors de sucre
confitura d´alberoc

Preparació
Tant senzill com tallar el pastís per la meitat i farcir-lo amb la confitura d´albercoc, el tornem a muntar i tot seguit el cobrim amb la xocolate, abans no es quedi freda i posarem les ametlles que quedaran enganxades a la xocolate, adornarem amb les flors de sucre.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...