Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 1 de juliol de 2012

Cuixetes de pollastre amb prunes al cava


INGREDIENTS

Cuixetes de pollastre
Ceba
Tomàquets de carn compacte
Pebrot vermell
Alls amb la pell
Ceba 
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un vas de Cava
Prunes amb pinyol
Unes fulles de llorer
Una branca de canyella
Farigola


PREPARACIÓ 
Posar una paella al foc amb una mica d´oli d´oliva, mentre condimentar les cuixetes de pollastre amb sal i pebre, quan l´oli estigui calent, daurar la carn per les dues cares a foc viu, afegir la ceba, els alls, el pebrot i els tomàquets tot a trossos ,  les fulles de llorer, la branca de canyella  i la farigola , baixar l ´escalfor i deixar que es cuinin, quan portin una bona estona regar amb el vas de Cava que  deixarem  reduïr , al final i afegirem les prunes, remanar, esperar uns 10 minuts i ja podem retirar del foc.

Es pot servir al moment, també es pot preparar amb antelació, ...i fred amb una bona lleça de pa fet a casa  amb tomàquet i una copa de Cava fresqueta ..humm

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...