INGREDIENTS
Cuixetes de pollastre
Ceba
Tomàquets de carn compacte
Pebrot vermell
Alls amb la pell
Ceba
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un vas de Cava
Prunes amb pinyol
Unes fulles de llorer
Una branca de canyella
Farigola
PREPARACIÓ
Posar
una paella al foc amb una mica d´oli d´oliva, mentre condimentar
les cuixetes de pollastre amb sal i pebre, quan l´oli estigui calent,
daurar la carn per les dues cares a foc viu, afegir la ceba, els alls, el pebrot i els tomàquets tot a trossos , les fulles de llorer, la branca de canyella i la farigola , baixar l ´escalfor i
deixar que es cuinin, quan portin una bona estona regar amb el vas de Cava que deixarem reduïr , al final i afegirem les prunes, remanar, esperar uns 10 minuts i ja podem retirar del foc.
Es pot servir al moment, també es pot preparar amb antelació, ...i fred amb una bona lleça de pa fet a casa amb tomàquet i una copa de Cava fresqueta ..humm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
UN POLLASTRE MOLT BO, COM ENS AGRADA A CASA
ResponEliminaUn segon plat que ens agrada i molt !!!
ResponEliminaUna abraçada
Joan i Sara
Un pollastre de festa, per'o que podem fer qualsevol dia. Per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
Aquest plat és boníssim-La meva mare el fa com tu. Per llepar-se els dits!
ResponEliminaque pollo mas rico, las ciruelas debe de darle un sabor riquisimo, besos
ResponEliminaTe han quedado unos muslitos de pollo se lo mas sabrosos y ricos, me ha encantado. Mil besicos
ResponEliminacosicasdulces.blogspot.com
Riquíssim!
ResponEliminaAvui aquet plat anirà molt bè...que no fa tanta calor , amb aquet cava que has posat !!! redeu que bò !!!!
ResponEliminaPetonets.
Un plat de festa major!
ResponEliminaQué ríca receta, por lo que he podido entender jijii además se ve tan jugosito y con un colorcito... hummm
ResponEliminaSusanna, me ha hecho mucha gracia lo de magdalenas con moño, pero así parecen jijii , algunas hasta con peineta.
Besitosss y GRACIAS por tu coment. GUAPETONA!
Que bo Susanna! Una barreja de sabors i aromes fabulosa! Petonets!
ResponEliminaUmm que bueno!! se ve estupendo Susanna
ResponEliminaSaludos
Mmmm que bo amb cava :) Fàcil de fer i molt bo.
ResponEliminaQue vagi molt bé guapa!
Un petó
Adriana
Un plat deliciós. Amb aquestes espècies li deu donar un gustet al pollastre... uhmmm
ResponEliminaPetons
M'encanta el pollastre amb prunes!!! Quin coloret que t'ha agafat, té una pinta deliciosa!!!
ResponEliminaPetonets
Una receta muy rica y me gusta mucho, y que no falte el cava.
ResponEliminaPetons.
Aquests guisats de sucar pa tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaQue plato mas delicioso, si lo pillan mis hijas te dejan el plato limpio.
ResponEliminaBesos.
Que plato mas delicioso, si lo pillan mis hijas te dejan el plato limpio.
ResponEliminaBesos.
Quina delícia, m'encanten tots els ingredients, no en tinc cap dubte que deu estar deliciós.
ResponEliminaHem va agradar molt conèixer ets una persona deliciosa, estic encantada, molts de petons,
GUAAAPA.
Me encanta la fruta en platos salados, le da un sabor rico.
ResponEliminaEspero que las situaciones familiares vayan a mejor, guapa, un abrazo muy gordo!!!!
Un besote.
Un dulce salado delicioso. Me lo anoto.
ResponEliminaBesos.