http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html
Ingredients per la cobertura de xocolate
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adors varis per engalanat el pastís acabat ( opcional)
Preparació
Posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega toba, remenar fins que ens quedi desfeta del tot, retirar del foc sense deixar de remenar i esperar que es refredi una mica, cobrir el pastís i engalanar al gust.
* Si es desitja també es pot farcir de nata, melmelada....
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna