Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 d’abril de 2014

Pastís aniversari Dolors 2013

http://enrocalacuina.blogspot.com.es/2012/04/pastis-genovesa-amb-praline-de-xocolate.html


Ingredients per la cobertura de xocolate
Mantega a temperatura ambient ( pomada )
Xocolate negre de cobertura de qualitat
Adors varis per engalanat el pastís acabat ( opcional)

Preparació
Posarem al bany maria en un cassó la xocolate trencada a trossets amb una cullerada de mantega toba, remenar fins que ens quedi desfeta del tot, retirar del foc sense deixar de remenar i esperar que es refredi una mica, cobrir el pastís i engalanar al gust.

* Si es desitja també es pot farcir de nata, melmelada....
Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...