Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 30 de març de 2011

Panets de camp amb llavors

http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
360 grams d´aigua
100 grams de massa mare 
25 grams de oli d´oliva
75 grams de llevat de forner 
2 cullerades de llet en pols 
700 grams de farina de força  
1 cullerada petita de gluten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal marina
Llavors ( sèsam, granes de gira-sol, pebre negre , romaní ...al gust )


Preparació amb la thermomix
Tamisar la farina + gluten i reservar


Posar en el vas, agua + oli + llevat + massa mare + llet en pols  5 minuts- 37c- v.2, treure la temperatura ,  afegir la farina + sal + sucre, posar 10 segons - v.6. desprès  5 minuts, v.espiga.


Treure del vas i deixar reposar tapada en lloc càlid per espai de 1 hora, passat aquest temps , agafarem la massa i la pesarem, calcular pel pes les porcions que volem per ( jo normalment en faig 12 unitats ), formar uns petits panets i posarem sobre una placa de forn enfarinada o dins de motllos ( van millor ) tallar per sobre amb la punta de unes tisores, pintar amb una mica d´aigua , posar les llavors escol-lides, tapar i deixar reposar altre cop en lloc càlid 1 hora. 


Enfornar a 200 c. entre 15/20 minuts ( dependrà de la mida del panets i del nostre forn)


* Si volem que la crosta quedi cruixen i posarem un recipient amb aigua perquè faci vapor, ho i posarem uns glaçons de gel al mateix moment que els panets a coure.


Aquesta recepta es por fer igualment amb panificadora  com  manual.


Aquesta recepta pertany al Blog  http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo de tot cor que t´agradi  - SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...