http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
360 grams d´aigua
100 grams de massa mare
25 grams de oli d´oliva
75 grams de llevat de forner
2 cullerades de llet en pols
700 grams de farina de força
1 cullerada petita de gluten
1 cullerada petita de sucre
2 cullerades petites de sal marina
Llavors ( sèsam, granes de gira-sol, pebre negre , romaní ...al gust )
Preparació amb la thermomix
Tamisar la farina + gluten i reservar
Posar en el vas, agua + oli + llevat + massa mare + llet en pols 5 minuts- 37c- v.2, treure la temperatura , afegir la farina + sal + sucre, posar 10 segons - v.6. desprès 5 minuts, v.espiga.
Treure del vas i deixar reposar tapada en lloc càlid per espai de 1 hora, passat aquest temps , agafarem la massa i la pesarem, calcular pel pes les porcions que volem per ( jo normalment en faig 12 unitats ), formar uns petits panets i posarem sobre una placa de forn enfarinada o dins de motllos ( van millor ) tallar per sobre amb la punta de unes tisores, pintar amb una mica d´aigua , posar les llavors escol-lides, tapar i deixar reposar altre cop en lloc càlid 1 hora.
Enfornar a 200 c. entre 15/20 minuts ( dependrà de la mida del panets i del nostre forn)
* Si volem que la crosta quedi cruixen i posarem un recipient amb aigua perquè faci vapor, ho i posarem uns glaçons de gel al mateix moment que els panets a coure.
Aquesta recepta es por fer igualment amb panificadora com manual.
Aquesta recepta pertany al Blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ desitjo de tot cor que t´agradi - SUSANNA
Hola Susanna, amb el teu permís, els panets d'avui van directes cap al recull de pa.
ResponEliminaM'encanten les llavors de sèsam però no en trobo de crues per aquí
Unos panes preciosos Sussana!!!! para picotear o para hacer unos pinchines son geniales!!!!
ResponElimina;-)
Hola susana!
ResponEliminaUna tentación de panecillos.me gusta la receta,estoy muy contenta con los resultados de mi masa madre.No sabía que se compraba el gluten y se podía agregar a la masa...si es que siempre digo que cuanto más pan hago,me doy cuenta de lo poco que se.
Un besote
Quins panets més deliciosos, els provaré de fer a casa!
ResponEliminaAmb el teu permís, aquests panets que fan aquesta bona pinta, passaran al recull de pans del bloc.
ResponEliminaFins aviat
Aquests panets m'estan cridant!, quina meravella de panets amb aquests ingredients èxit assegurat! Una abraçada.
ResponEliminaTienen una pinta buenísima, te cogía uno o dos para almorzar mañana! jajaja
ResponEliminabesos
Me encantan estos panecillos, además podemos ponerles cualquier cosa que nos apetezca.
ResponEliminaBesitos linda,
que buena pinta que tienen estos pancitos, Su!
ResponEliminaHola Susana! Estoy recopilando las recetas del concurso para el librito en pdf y me gustaría saber si prefieres enviarme tu receta del ny cheesecake en castellano, o bien como tienes traductor en la web, la traduzco yo y las palabras que no casen o queden en plan indio las cambio para que queden bien.
ResponEliminaComo tú prefieras! :)
Si quieres puedes escribirme a soulweeper88@gmail.com
Un besote!
Posdata: estos panecillos tienen una pinta estupenda!
Hola Susanna! Quina pinta, jo encara no m'atreveixo amb el pà, haviem si un dia d'aquest m'hi poso.
ResponEliminaUn petó
Hola Susanna!, m'ha encantat aquesta ideia jo encara no m'hi he atrevit a fer pà, haviem si em poso un dia d'aquests
ResponEliminaMe encanto esta receta, tengo que tomar coraje y animarme a hacer pancitos! ¿Sabías que nunca había escuchado una receta de pan que lleve leche en polvo? Siempre se aprende algo nuevo. Besotes!!!!!!
ResponEliminaBon dia!!!
ResponEliminaQue bons són aquests panets amb llavors.. han d'estar deliciosos!
No havia llegit mai posar els glaçons.. quina bona idea. Jo poso els draps que per ara és el que millor m'ha funcionat, però ´faré la prova dels glaçons. Gràcies, gràcies!!
Que ricos Susana, te han quedado estupendos.
ResponEliminaUn abrazo.
Hola AMparo, guapa tu
ResponEliminaun panecillo de estos abierto por la mitad, y con un poco de su rica "Samfania ", rico, rico, je,je
mil petonets Susanna
Quina bona pinta tenen aquests panets !!! Es veuen molt tendres !!!
ResponEliminaMoltes gràcies per la recepta
Petons
Hola Lily, guapa tu
ResponEliminacom molt be dius queden molt tendres, i el resultat de 10....
( quan els faig en poso sense dir res algun amb sorpresa,..o sigui formatge, pernil dolç, xocolate, xorisso, i com que estan barrejats...algú te la sorpresa quan al talla o li clava la mossegada...je,je, es divertit
mil petonets i cuida´t molt
Susanna
Se ven estupendos! uno o dos para mi almuerzo me vendrían genial.
ResponEliminaUn beso.
bonísssssssssssims!!! ideals per a acompanyar qualsevol plat! petons
ResponEliminaun chorizico zamorano dentro de estos panes...madre mia!!!!!
ResponEliminaCuando veo estas recetas de pan, como me gusta! te han quedado super apetitosos, a ver cuando me decidó y hago! besos
ResponEliminaCiao Bella,come stai??:-)
ResponEliminaComplimenti per questa magnifica ricetta..son favolosi questi mini panini!!!
Un bacione*
mmm quins panetssssss mes bonsssss,si es que ets una artista jeje petonsssss
ResponEliminaHola Agnès, guapa tu
ResponEliminaje,je, ara amb la TH, ja veus, plis, plas,...i uns panets de 10...queden molt bons
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminala verdad es que en casa el dia que los hago vuelan,literalmente quedan ricos, balnditos, sabrosos...
mil petonets Susanna
Hola ASJ, guapa tu
ResponEliminani comparación con lo que venden,...animate que ya ves que fáciles son
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminaje,je,es lo que hago, en algunos le pongo chorizo, o queso,...y otros sin nada,...nunca sabes el que te tocará
mil petonets Susanna
Et dona temps a que es refredin? Amb la bona oloreta que fan quan estàn al forn son irresistibles.
ResponEliminaPetons.
muy ricos y versatiles.
ResponEliminaCon miles de posibilidades. Estupendo!
Hola Anna betulo, guapa tu
ResponEliminael Roc fa guardia a la porta de la cuina, i no deixa que ningú entri,...je,je
mil petonets Susanna
Hola Paxarina, guapa tu
ResponEliminasolo tienen un "problema"...que desaparecen el mismo dia de hornearlos....je,je
mil petonets Susanna
Hola SIlvia, guapa tu
ResponEliminami masa madre ( m.m.) como yo la llamo, tiene 4 años,...y allí sigue tan divina como siempre...
siempre que compres harina de fuerza, debes fijarte en los datos que indique el paquete,...la mejor a partir de 13,5 proteinas...si tiene menos, más glúten que la ajude a subir...
mil petonets Susanna
Hola a peu coix, guapa tu
ResponEliminaa qualsevol botiga de dietetica, segur
mil petonets Susanna
Semblen els panets que vaig fer jo ahir però sense llavors, estan suggerents, m'encanta el pa, una pinta excepcional.
ResponElimina