Dedicada a una persona que comença a la cuina i no en ha fet mai......per tu, ja veus que es molt fàcil i no cal de comprar.los fets
Ingredients
Pit de pollastre (o gall dindi) en filets fins
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Pa ratllat (millor casolà)
Farina
Ou
Preparació
Condimentar amb sal i pebre els filets de pollastre o gall dindi, passar-los per farina, ou batut i pa ratllat, fregir en oli d'oliva, i escórrer sobre una reixeta.
Acompanyar amb unes patates, amanida, pasta .... al gust
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna