Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 de maig de 2014

Torradetes amb ceba,pebrot i surimi


Ingredients
Llesques de pa Tipus motlle
Tomàquets de sucar
Sal
Pebre negre
Ceba tallada a tires "juliana"
Pebrot vermell tallat a tires "juliana "
Barretes de Surimi
Oli d´oliva

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Sofregir sense que agafi color la ceba i el pebrot condimentats amb sal i pebre al gust.

Sucar el pa amb tomàquet i un raig d´oli d´oliva, i posarem per sobre una mica de ceba , pebrot i una barra de surimi, fornejar una estona fins que el pa ens quedi torradet, servir calent, encara que fred també està bo

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...