TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 19 de maig del 2014
Xampinyons farcits de pernil
Ingredients
Xampinyons frescos
Pernil salat tallar a tacs petits
Pebre negra
Oli d´oliva
Preparació
Netejar els xampinyons sense pelar i treure la cua, regar amb un raig d´oli d´oliva, condimentar amb pebre al gust i farcir amb els tacs de pernill.
Posarem sobre una planxa que tindrem molt calenta i cuinar uns minuts, dependrà del calor que tingui la planxa i la mida dels xampinyons.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna