TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 19 de maig del 2014

Xampinyons farcits de pernil


Ingredients
Xampinyons frescos
Pernil salat tallar a tacs petits
Pebre negra
Oli d´oliva

Preparació
Netejar els xampinyons sense pelar i treure la cua, regar amb un raig d´oli d´oliva, condimentar amb pebre al gust i farcir amb els tacs de pernill.

Posarem sobre una planxa que tindrem molt calenta i cuinar uns minuts, dependrà del calor que tingui la planxa i la mida dels xampinyons.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...