Ingredients
Cors de carxofa
Cebes senceres sense pell
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Una mica d´aigua
Opcional, Llesques de formatge manxec curat
Preparació
Posarem els cors de carxofa i les cebes dins de la tajine, condimentar amb sal i pebre al gust, un raig d´oli d´oliva i un altre d´aigua, tapar i deixar que es cuini a foc molt baix,...temps...dependrà de la quantitat i la mida de les peces...
A casa m´agrada de servir aquest plat amb llesques de formatge manxec curat, a gaudir
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna