TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 28 de febrer del 2011
COCA DE VERDURES
INGREDIENTS (per la massa)
200 grams d´aigua
50 grams oli d´oliva
1 pessic de sal
25 grams de llevat de flequer
400 grams de farina de força
INGREDIENTS (pel farcit )
Pebrot vermell
Ceba
Carbassó
Albergínia
Oli d´oliva
Sal
Pebre
1 pot de tomàquet fregit
Preparació ( de la massa)
Preparar una plata de forn , la untarem amb oli amb l´ajuda d´un pinzell i reservar.
Amb la Thermomix, : posar en el vas aigua + oli+ sal , 1minut, 37c. velocitat 4
Afegir el llevat de flequer 2 segons, velocitat 4, desprès la farina 6 segons, velocitat 4 i 1 minuts V.espiga.
Estirar la massa obtinguda sobre la plata de forn amb els dits molls d´oli, deixar reposar tapada amb un drap en lloc càlid, durant una hora.
Preescalfar el forn a 200 C
Preparació ( pel farcit ) s´aconsella de fer-ho amb antelació, inclòs el dia abans,
Agafem totes les verdures i les escalivem a la planxa o al forn ( això al gust del comensal), deixar refredar i desprès, les tallarem a tires, ( els pebrots els tenim que pelar ).
Muntatge de la coca
Ja ha passat 1 hora, la nostra massa ha llevat i només ens manca el muntatge, pintar la base de la coca amb el tomàquet fregit, distribuir les verdures per sobre amb la combinació que més ens agradi, salpebrar, regar amb un fil d´oli de oliva , i fornejar uns 15/20 minuts ,(dependrà del forn i del guix de la coca )
Tant bona esta calenta com freda, Bon profit
* També es pot fer la massa manualment, seguin els mateixos passos.
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Boníssima !!!!!
ResponEliminaQue tinguis molta sort.
Un petó,
Marga
una recetpa increible a mi m'agrada molt la coca de verdures.petons
ResponEliminaJa em puc espabilar a fer una coca així!, veient com t'ha quedat de bé no tinc excusa, haig de fer-la! Una abraçada Susanna.
ResponEliminaHola Agnés, guapa tu
ResponEliminaaquesta coca queda fantàstica, divina i vola en un plis, plas,..
mil petonets Susanna
segur que vola jajaj a casa tampoc duraria molt,tinc de anar dos dies per el teu poble ,dimecres y divendres ja em diras si et va be algún dia d'aquest.petons guapa
ResponEliminaHola Marga, guapa tu
ResponEliminagràcies maca, igualment per tu,..
a casa agrada molt, la vaig fer per una festa, estaba tallan-la en porcions, i de cop tot eren mans per sobre la coca, quan les varen treure totes només en quedaven 4 porcions,...una mica més i ni la provo
mil petonets Susanna
T´ha quedat una coca de luxe.
ResponEliminaQuin color!!!
Perfecta.
Un petó.
Hola Glòria, guapa tu
ResponEliminamca, preciosa, celebro que t´agradi, je,je, la veritat es que quedad e 10
mil petonets Susanna
Hola Mercè, guapa tu
ResponEliminaje,je, segur que tá grada molt, es una altre forma de menjar verdura...hummm
mil petonets Susanna
Vaya pinta deliciosa que tiene la coca de verduras, me gusta mucho. Seguroq ue no habrá quedado ni un trocito.
ResponEliminaBesitos,
em va perfecte t'enviat un correu ja em diras les hores millor per trucar.petons cada cop que veig aquesta coca m'entra gana jajaja
ResponEliminaHola Agnés, guapa tu
ResponEliminavols trocar ara,...i soc...
mil petonets Susanna
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminala verdad es que cuando la hago, no dura demasiado, incluso personas que no son muy amantes de las verduras, se la comen...esto es bueno
mil petonets Susanna
La coca amb l'escalivada ens agrada molt i t'ha quedat molt maca, espero que tinguis molta sort al concurs.
ResponEliminaPetons.
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaes veritat que queda molt bona, i sana
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ResponEliminaDoncs fins divendres, tarde,
mil petonets Susanna
Susana: pero la masa se cuece bien, a la vez que las verduras?.Yo, en la Pizza, la horneo antes unos minutos...
ResponEliminaTiene una pinta deliciosa. Nunca he hecho una coca y ya tengo ganas...
Fantástica ésta coca....así no la he preparado nunca y queda muy bonita, muchas gracias por participar en el concurso, te deseo mucha suerte....
ResponEliminaPetonets!!!
quina coca més bona guapa!!! moltíssima sort! petonets
ResponEliminaBoníssima, a casa tampoc duraria gaire. prenc nota.
ResponEliminaUn petonàs
Hola Lily, guapa tu
ResponEliminaqueda molt i molt bona, sempre que la faig es un exit total...
mil eptonets Susanna
Hola Judith, guapa tu
ResponEliminaqueda molt i molt bona....
moltes gràcies maca, mil petonets Susanna
Hola Ana, guapa tu
ResponEliminapues además de mucha vistosidad por el colorido, queda super deliciosa, en casa la hago muy a menudo...ya ves ni es difícil, ni costosa
Hola Pilar, querida y guapa tu
ResponEliminael secreto está en precalentar el horno a 200 c, nada más, qua crujiente y rica, rica,..preuba igualmente con la pizza,
mil petonets Susanna
Que aspecto delicioso, claro que preparar tantas verduritas lleva su tiempo pero tiene que ser buenisima. Ciao Alejandra
ResponEliminaHola Alex, guapa tu
ResponEliminano te creas tu pones las verduras al horno ,o en una plancha y se cocinan solas, puedes prepararlas el dia anterior ( ES LO QUE HAGO YO),..y preparar la coca es un plis, plas...
mil petonets Ciao, Susanna
Quina pinta que te la coca, ets una artistasa i quina paciència que tens, m'està entrant salivera sols de veure-la.
ResponEliminaHola Marta, guapa tu
ResponEliminaes fa en un plis plas, de veritat, les verdures les pots preparar el dia abans, a més es fan soles,....i preparar la coca 10 minuts,....i ja veus quin resultat...
recordo l´any passat el dia que varem fer la festa de final de temporada de la Colla Gegantera, que tothom va portar alguna coseta, jo vaig fer una coca d´aquestes, la varen tallar a trocets petitons perque arrivés a una dent a tots ( erem quasi 40 persones )...doncs jo no vaig arrivar-la ani a trovar...aquest any en portaré dues...je, je
mil petonets Susanna