Ingredients
Bolets
Sal
Oli d'oliva
Preparació:
Netejar i trossejar els bolets al gust, escaldar en aigua bullint lleugerament salada, per espai d'uns 5 minuts, escórrer i reservar, així a tandes fins a acabar amb tots els bolets que tinguem preparats..
Posarem en pots de vidre degudament esterilitzats, cobrir amb oli d'oliva i coure al bany maria durant 30 minuts , deixar refredar els pots dins de la mateixa olla.
Un cop freds etiquetar i guardar en lloc fresc i fosc.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna