Des de que em van donar la recepta a casa ho hem repetit moltes vegades,
Ingredients
Una lamina de pasta de full rodona
Sucre
Un ou batut
Fruita fresca, en aquest cas peres i maduixes
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina.
OPCIONAL: Canela o vainilla
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Col
· locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper
vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment,
al centre posarem la fruita fresca escollida, que prèviament haurem
pelat i tallat a porcions, així com unes cullerades de sucre, ( al gust) aquest farà que la fruita desprengui els seus sucs, afegir si es desitja canyella o vainilla.
Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full,
que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs de les fruites.
Pintar amb ou batut, i enfornar per espai d'uns 25/30 minuts, dependrà
de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de
full estigui daurada i que hi hagi consum gairebé íntegrament el suc de les
fruites.
Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna