Ingredients
Una lamina de pasta de full rodona (si es quadrada retallar )
Sucre
Fruita fresca, avui, nabius i gerds frescos ( també poden ser congelats )
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina.
Una lamina de pasta de full rodona (si es quadrada retallar )
Sucre
Fruita fresca, avui, nabius i gerds frescos ( també poden ser congelats )
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina.
1 cullerada de maizena
Un grapat de galetes tipus Maria , 6/7 unitats ( poden ser integrals )
* Sucre en pols per decorar ( opcional )
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Triturar les galetes amb la batedora, que quedin com farina ( son perque absorveixin el suc de les fruites i no ens quedi la base tova ).
Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, a la base i escamparem la farina de galeta.
Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, a la base i escamparem la farina de galeta.
Rentar i assecar la fruita, posar en un bol , junta o per separar, i afegirem una cullerada de maizena i sucre ( aixo al gust ), seguidament o pasarem al motlle per sobre de les galetes.
Seguidament
inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de
barrera perquè no s'escapin els sucs de les fruites.
Enfornar per espai d'uns 25/30 minuts, dependrà
de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full
estigui daurada i que hi hagi consum gairebé tot el suc de
les fruites.
Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta, es pot decorar amb sucre glas -o- no.
Bon profit
Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta, es pot decorar amb sucre glas -o- no.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna