Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 18 de maig de 2020

Galette ( pastis de bossa) de nabius i gerds












 



Ingredients 
Una lamina de pasta de full rodona (si es quadrada retallar )
Sucre
Fruita fresca, avui, nabius i gerds frescos ( també poden ser congelats )
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina.
1 cullerada de maizena
Un grapat de galetes tipus Maria , 6/7 unitats ( poden ser integrals )
 * Sucre en pols per decorar ( opcional )

Preparació

Escalfar el forn a 200 graus

Triturar les galetes amb la batedora, que quedin com farina ( son perque absorveixin el suc de les fruites i no ens quedi la base tova ).

Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, a la base i escamparem la farina de galeta.

Rentar i assecar la fruita, posar en un bol , junta o per separar, i afegirem una cullerada de maizena i sucre ( aixo al gust ), seguidament o pasarem al motlle per sobre de les galetes.

Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs de les fruites.

Enfornar per espai d'uns 25/30  minuts, dependrà de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full estigui daurada i que hi hagi consum gairebé tot el suc de les fruites.


Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta, es pot decorar amb sucre glas -o- no.

Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 

Cap comentari:

Publica un comentari

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...