TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dilluns, 10 d’octubre del 2016
Tortell de pasta de full i llet condensada
Ingredients
Dues tires llarges de pasta de full de la mateixa mida, amb una amplada d ´uns 10 cm
Llet condensada....( també es pot fer de Nutella, melmelada, crema....)
Per decorar sèsam, ametlla laminada...( al gust )
Ou batut per pintar el tortell
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Sobre una de les dues tires de pasta de full i posarem llet condensada a cullerades deixan un marge pels costats d´uns dos centimetres sense cobrir.
Posar l altre tira de pasta de full que tenim reservada per sobre, ara amb precaució les anirem cargolan sobre si mateixes, formar un cercle i tancar.
Pintar amb ou batut, espolsar amb sèsam i fornejar unos 20/30 minuts, dependrà de la mida del tortell i del vostre forn.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna