Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 10 d’octubre de 2016

Tortell de pasta de full i llet condensada



Ingredients
Dues tires llarges de pasta de full de la mateixa mida, amb una amplada d ´uns 10 cm
Llet condensada....( també es pot fer de Nutella, melmelada, crema....)
Per decorar sèsam, ametlla laminada...( al gust )
Ou batut per pintar el tortell

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
 

Sobre una de les dues tires de pasta de full i posarem llet condensada a cullerades deixan un marge pels costats d´uns dos centimetres sense cobrir.

Posar l altre tira de pasta de full que tenim reservada per sobre, ara amb precaució les anirem cargolan sobre si mateixes, formar un cercle i tancar.

Pintar amb ou batut, espolsar amb sèsam i fornejar unos 20/30 minuts, dependrà de la mida del tortell i del vostre forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...