Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 11 d’octubre de 2016

Rodanxes de pasta de full i salsitxes de frankurt


 


La proposta d'avui, és ràpida, deliciosa i volarà just en posar a taula 
Ingredient
Una lamina de pasta de full de forma rectangular
Salsitxes tipus Franfurt
Un ou batut per a pintar

Opcional : Ametlla picada per envoltar la pasta de full

 
Preparació 
Estendre la làmina de pasta de full i embolicarem amb ella a les salsitxes senceres, després les tallarem a rodanxes que pintarem amb ou batut i posarem al forn que tindrem a 200 graus, per espai d'uns 15 minuts, dependrà de la mida i forn.

Ideals per uns entrants, aperitiu, per picar ...

A disfrutar i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...