La proposta d'avui, és ràpida, deliciosa i volarà just en posar a taula
Ingredient
Una lamina de pasta de full de forma rectangular
Salsitxes tipus Franfurt
Un ou batut per a pintar
Opcional : Ametlla picada per envoltar la pasta de full
Una lamina de pasta de full de forma rectangular
Salsitxes tipus Franfurt
Un ou batut per a pintar
Opcional : Ametlla picada per envoltar la pasta de full
Preparació
Estendre
la làmina de pasta de full i embolicarem amb ella a les salsitxes
senceres, després les tallarem a rodanxes que pintarem amb ou batut
i posarem al forn que tindrem a 200 graus, per espai d'uns 15 minuts, dependrà de la mida i
forn.
Ideals per uns entrants, aperitiu, per picar ...
Ideals per uns entrants, aperitiu, per picar ...
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna