Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 18 de juliol de 2017

Amanida tèbia de pastanaga, remolatxa, cabdells, i cansalada ibèrica a la graella

Ingredients
Pastanaga ratllada
Remolatxa en vinagre
Cabdells
Cansalada ibèrica a la graella -o- a la planxa -
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre

Preparació
Tallar la cansalada a tiretes, i posar en un costat de la safata, en el altre costat la reste d´ingredients ben amanits al nostre gust.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...