Aletes de pollastre
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Salsa brava ( deixem recepta o pot ser comprada - al gust- )
Aigua
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.
Posarem les aletes en una safata de forn, condimentar amb sal i pebre al gust, afegir un vas d´aigua , 1/2 vas de salsa brava, un raig d´oli d´oliva, remenar be i posar al forn, escalfor ventilador.
De tant en tant, remenar les aletes, deixar al forn fins que hagi desaparagut tot el suc i estiguin cuites ( aprox. 1 hora )
Salsa brava
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat
Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals.
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat
Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna