Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 18 de juliol de 2017

Aletes de pollastre al forn amb salsa brava

Ingredients
Aletes de pollastre
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Salsa brava ( deixem recepta o pot ser comprada - al gust- )
Aigua

Preparació
Escalfar el forn a 190 graus.

Posarem les aletes en una safata de forn, condimentar amb sal i pebre al gust, afegir un vas d´aigua , 1/2 vas de salsa brava, un raig d´oli d´oliva, remenar be i posar al forn, escalfor ventilador.

De tant en tant, remenar les aletes, deixar al forn fins que hagi desaparagut tot el suc i estiguin cuites ( aprox. 1 hora )


Salsa brava 
Ingredients
Maionesa, ( si es una mica espessa millor )
Tomàquet fregit
Unes gotes de "tabasco" o una mica de bitxo picat

Preparació
Tant senzill com barrejar una mica de tomàquet fregit a la maionesa, i afegir-hi be "tabasco" o bitxo, la quantitat de picant dependrà del gust dels comensals. 

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...