TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimarts, 18 de juliol del 2017
Galette ( pastís de bossa ) amb crema de formatge, poma i préssec plá o paraguaià
Ingredients
1 Lamina de pasta de full rodona
200 grams de formatge fresc- tipus Philadelfia
3 cullerades de sucre
4 ous
Pomes pelades i tallades a lleques
Préssec plá o paraguaià pelat i tallat a llesques
Un pessic de sal
Motlle utilitzat de 22 cm, rodó i amb la base desmontable.
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus amb ventilador.
Posarem la masa de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta, tenin atenció en cobrir els lateral amb la massa, mentre fem el farcit, deixar dins la nevera.
En un bol posarem els ous, el sucre, la sal i el formatge fresc, batre tot que quedi ben integrat.
Treure el motlle de la nevera, abocar la barreja i tot seguit els trossos de poma i préssec plá o paraguaià, inclinar una mica cap dins les vores de la massa de full que sobresorten del motlle.
Fornejar per espai d´uns 30 / 35 minuts, dependrà del vostre forn, quan començi a agafar color per sobre, canviar l´escalfor de ventilador per la de parte baixa del forn, perque no s´ens cremi i acabi de coure per sota.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna