Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 8 d’abril de 2011

TRUITA DE CEBA, PEBROT I JULIVERT



El julivert i les seves propietats
Una herba que és sobretot utilitzada com a condiment aromàtic a la cuina.

La seva composició :  vitamina C, vitamina E, Pro carotè , precursor de la vitamina A, , fòsfor, calci, ferro, a més es un excel-lent antioxidant ..entre altres.

Propietats medicinals : diürètic, depuratiu, ajuda a baixar el colesterol, a disminuir els triglicèrids,     a l ´e liminació de gasos, a desinflamar la panxa, digestiu.........pel de val la pena de tenir sempre un test amb julivert a casa,....

Ingredients
Ous
1 bon ram de julivert
1 pebrot vermell
1 ceba grossa
Sal
Pebre
Oli d´oliva

Preparació
Tallar el pebrot i la ceba a "juliana" o sigui a tires primes i reservar.

Agafar el ram de julivert i treure totes les fulles ( no utilitzarem  les tiges o troncs).

Sofregir a la paella amb oli d´oliva el pebrot i la ceba , quan ja estigui tot cuit, afegir el julivert, condimentar amb sal i pebre i retirar del foc.

Escalfar oli per fer la truita, batre els ous i afegir el que tenim reservat, ara  només en falta fer la truita per les dues cares,...es pot acompanyar de un bon tomàquet amanit.

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...