El nom de " Bundt" és el que rep un tipus concret de motlle per fer pastissos que es va crear en els Estats Units sobre els anys 40, els bons son de metall, la seva característica principal es la de tenir un tub central buit, com una xemeneia, per on passa l´aire calent mentre s´enforna, el que dona un fornejat perfecte a les nostres creacions , ni han de moltes formes, amb arestes molt marcades les quals permeten donar als nostres pastissos uns acabats preciosos i elegants.
El nom de "Cake " es el tipus de massa o sigui pa de pessic
La veritat, quan proves aquest tipus de motlles ..... et tornes addicta a ells i arxives els altres
Ingredients
200 grams de sucre
200 grams de farina
1 pessic de sal
6 ous
Sucre en pols ( per decorar
* No porta cap tipus de llevat, el volum s aconsegueix amb el batut.
PREPARACIÓ
Untar i enfarinar el motlle.
Batre els ous i el sucre fins que dobli el seu volum, afegir el pessic de sal i la farina tamisada.
Fornejar a 170 º uns 25 a 30 minuts, dependrà del forn i del motlle.
Retirar del forn i refredar sobre una reixeta.
Es ideal per l esmorzar o el café de mitja tarda.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna