Propietats de les llenties : És una llegum que es consumeix un cop està seca, mai es consumida fresca.
Les
llenties redueixen el colesterol, ajuden a evitar grans oscil ·
lacions en els nivells de sucre en la sang durant tot el dia, pel que
són aptes per diabètics, són ideals per ajudar a alleujar el
restrenyiment. s'ha descobert que redueixen el nostre risc a
contraure una malaltia cardíaca coronària, ...
A partir
d'ara les mirarem d'una altra manera, de segur...
Ingredients
Llenties
cuites
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Un raig de vi de cuina
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
* Agua o brou calent
Sal
Pebre
Ceba
Pastanaga
Un raig de vi de cuina
Oli d´oliva
Tomàquet fregit
* Agua o brou calent
Bacó fumat tallat a tires
Ou dur
Preparació
Començarem
preparant un bon sofregit amb oli d'oliva, de ceba, pastanaga tot tallat petit, i el bacó fumat tallat a tires.
Quan
ja gairebé aquest al punt, afegirem un pot de tomàquet
fregit, les llenties i un raig de vi, deixem reduir
l'alcohol.
* Si ens agrada més caldós, podem afegir una mica de brou
vegetal o aigua calenta, deixar bullir uns 10 minuts tot junt,
condimentar amb sal i pebre al gust, al moment de servir decorar amb ou dur tallat a rodanxes.
Bon
profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna