Dues làmines de pasta de full
Pinyons
Sucre
Aigua
Pomes
Un ou batut
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Començarem pelant i tallant les pomes a trossos petits, seguidament els posarem en un pot amb un dit d'aigua i sucre al gust, a foc lent perquè es coguin i ens quedin com una confitura (si no ens agrada que quedin trossets, podem passar-la per la batedora).
Traiem del foc i deixem refredar.
Col · locar una làmina de pasta de full en una safata de forn folrada de paper vegetal (podem deixar el mateix que ja porta de compra), seguidament estendrem la confitura per sobre deixant a tot voltant una franja de més o menys 1 cm. sense cobrir, que pintarem amb una mica d'ou batut, seguidamene col·locarem l'altra fulla de pasta per sobre i segellarem, bé amb els dits o amb una forquilla, pintarem amb ou batut, ensucrarem la supercicie i posem uns pinyons.
Coure al forn a 200 graus durant uns 20 minuts (dependrà del forn.)
Deixar refredar, i a gaudir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna