Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 25 d’octubre de 2018

Bacallà arrebossat amb farina de cigrons i bolets - Apte per diabètics


Ingredients
Llom de bacallà al punt de sal
Llet - o - aigua
Oli d´oliva
Farina de cigrons
Bolets al gust
All i julivert picats
Sal

Preparació
Tallar el llom de bacallà al gust, en un plat posar la farina de cigrons i afegir una mica de llet, remenar que quedi una massa una mica espesa, arrebossar les peces de bacallà i fregir en oli d´oliva calent.

Saltejar els bolets en oli d´oliva ( esperar a posarlos a la paella quant estigi ben calent, aixì no ens faran aigua ), salar al gust, al darrer moment i posarem la picada d´all i julivert.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...