TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dijous, 25 d’octubre del 2018
Bacallà arrebossat amb farina de cigrons i bolets - Apte per diabètics
Ingredients
Llom de bacallà al punt de sal
Llet - o - aigua
Oli d´oliva
Farina de cigrons
Bolets al gust
All i julivert picats
Sal
Preparació
Tallar el llom de bacallà al gust, en un plat posar la farina de cigrons i afegir una mica de llet, remenar que quedi una massa una mica espesa, arrebossar les peces de bacallà i fregir en oli d´oliva calent.
Saltejar els bolets en oli d´oliva ( esperar a posarlos a la paella quant estigi ben calent, aixì no ens faran aigua ), salar al gust, al darrer moment i posarem la picada d´all i julivert.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna