Ingredients
Un
raig de llet -o- nata liquida
La
pell de mitja llimona ratllada molt petita
2
cullerades de maizena
Dues pomes tallades a rodanxes primes
Dues pomes tallades a rodanxes primes
Confitura
d albercoc
Un motlle rodó d'un diamentro més petit que la lamina de pasta de full
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Col · locar la làmina de pasta de full en el motlle sense treure el paper vegetal que ja porta de compra, aixecant els laterals provisionalment, al centre posarem el batut i per sobre la poma.
Seguidament inclinarem cap a l'interior les vores de pasta de full, que faran de barrera perquè no s'escapin els sucs.
Enfornar per espai d'uns 25/30 minuts, dependrà de la mida del pastís i del vostre forn, fins que la pasta de full estigui daurada i que hi hagin quallat els sucs.
Desemmotlleu i refredar sobre una reixeta .
Desfer
la confitura d´albercoc amb una mica d´aigua al foc, si queden
grumolls es pot colar, perque ens quedi com un barnís, pintar el
pastís per sobre i deixar refredar.
Bon profit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna