Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de novembre de 2011

Castanyes torrades...al forn


La castanya és el fruit sec que te menys greix, ja era coneguda fa uns 2200 anys , a l´antiga Grècia  tenia el nom de "les glans de Júpiter" , va ser la base d´ alimentació de poblacions de muntanya    fins no fa massa temps,  està formada per un 50 % d´aigua i conté vitamina B, potassi, ferro, calci, coure, fòsfor, és ideal per al trànsit intestinal, anèmia, estrès , depressió, ...entre d´altres virtuts

Una bona castanyada feta a la llar de foc no te preu, però no sempre podem tenir.ne una, pel que aquesta es la meva proposta....i funciona.

Ingredients
Castanyes de qualitat 

Preparacio
Escalfar el forn a 200 graus

Mentre farem un tall amb un ganivert o un "talla-castanyes " a cada castanya ,   ( es perquè no esclatin al torrar-les ) , les col-locarem en una safata de forn sense que ens quedin apilades i fornejar uns 30/35 minuts, dependrà de la quantiatat de castanyes i del vostre forn, hem de remenar-les sobint perquè ens quedin torrades per arreu.

Treure del forn  i embolicar amb un drap una estona, facilitará que es pelin millor, menjar calentes

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...