******************************************************************************
* A casa abans no s´havia fet mai , un dia una persona d´ edat em va comentar que a casa seva des de petita sempre o feien els seus pares, de posar les castanyes a remull una estona abans de torrar.les al foc, doncs o vàrem provar......i molt bé...es opcional
*******************************************************************************
Ingredients
Castanyes de qualitat
Preparació
Posarem les castanyes en remull amb aigua * ( jo sobre una hora ), desprès els i farem un tall perquè no esclatin ( es molt important ) seguidament .......
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 190 - uns 20 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, important de ferles a tandes si son molta quantitat.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu amb una la paella foradada , al forn ben calent, o si teniu el luxe d´una bona llar de foc....sense comentaris
Un cop cuites deixar reposar una estona ben tapadetes.....
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna