Salmó
Unes gotes d´oli d´oliva
Sal
Preparació
Posarem els talls de salmó en un recipient que ens entri a la fregidora, condimentar amb sal ( posarem unes gotes oli d´oliva a la base del recipient perquè no s´enganxi )
Ja el tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 140 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar, donar la volta amb espàtula de fusta o silicona, controlarem el punt de cocció
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia, gruix del producte i el més important el gust del comensal.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella en unes gotes oli.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna