Ingredients
Albergínies
Sal
* Pebre negre opcional
Oli d´oliva
Una cullerada de farina de tot ús ( per bullir-les)
Preparació
Tallarem les albergínies a rodanxes totes amb el mateix gruix ( una mandolina es perfecte i una bona inversió a la cuina ).
Les posarem en una olla o similar cobertes d´aigua, una cullerada de farina i les farem bullir uns 5/7 minuts, seguidament escórrer i posar en una safata.
* El pas de la farina ens farà que quedin blanques, molt millor que allò de posar suc de llimona que a casa no agrada, o julivert fresc que no sempre en tenim a ma.
Untar les rodanxes que ja tenim bullides amb unes gotes oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre al gust ( no porten cap tipus de farina extra ) i ......
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat a 185 - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar i donar una remenada amb espàtula de fusta o silicona, important de ferles a tandes que no es toquin entre elles.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella amb unes gotes d´oli o a la planxa ben calenta,
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Passei, para desejar um excelente e feliz fim-de-semana!
ResponEliminaBeijinhos,
Espero por ti em:
strawberrycandymoreira.blogspot.pt
http://www.facebook.com/omeurefugioculinario
https://www.instagram.com/marysolianimoreira