TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dijous, 14 de març del 2024

Llaminera de porc a la planxa a l´aroma de conya amb all i julivert


La llaminera de porc es la peça que està situada entre les costelles i el llom.
També rep altres noms com...filet, llonza llaminera, rellom....

Segons estudis, en el porc podem trobar una part de carn blanca i també una altre de carn vermella , depenent del lloc del cos,....

El filet de porc es considera carn vermella, i en canvi el llom carn blanca.....aquí o deixem....

Ingredients
Una llaminera de porc
All i julivert
Oli d´oliva
Sal
Pebre ( opcional )
Una mica de conyac - del bo -

Preparació
Tallarem la llaminera a rodanxes, la mida ja es al vostre gust, la passarem a una planxa que ja tindrem calenta, cuinarem pels dos costats, condimentar amb sal i pebre, al darrer moment  regarem per sobre amb una mica de conyac ( a casa o fem amb un espray ) a més d´all i julivert picants.



A gaudir, i si es amb bona companya millor !

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...