TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


diumenge, 12 de gener del 2025

Braç de gitano , a l´estil tronc....de Primavera








* Nosaltres hem fet servir doble quantitat d´ingredients per fer el nostre....

Ingredients
150 grams d´ou ( els tenim que pesar, serán unes 3 unitats )
  50 grams de sucre
100 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
1 pessic de sal

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.

Batre els ous i el sucre fins que dobli el volum , després afegir la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.

Temps de cocció uns 10 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.

Deixar refredar amb el seu mateix paper, cargolar i tapat.
* * * * * * * * * * * * * * 

Un cop fred, desenrotllar i tallar en dos parts iguals ( això farà que ens quedi mes gros al muntar el tronc ) farcir de nata i decorar.


Decoracions
* Nata muntada per farcir el braç
* Cobertura de trossos de xocolate i uns detalls en pa d´hòstia 
* La molsa del tronc está feta amb festucs triturats

Bon profit !!!

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...