* Nosaltres hem fet servir doble quantitat d´ingredients per fer el nostre....
Ingredients
150 grams d´ou ( els tenim que pesar, serán unes 3 unitats )
50 grams de sucre
100 grams de farina de rebosteria
1 culleradeta petita de llevat tipus "Royal"
1 pessic de sal
Preparació
Escalfar el forn a 180 graus calor dalt i baix.
Batre els ous i el sucre fins que dobli el volum , després afegir la farina i el llevat que abans haurem passat pel colador i el pessic de sal, seguidament estirar en una placa de forn folrada de paper vegetal.
Temps de cocció uns 10 m. ( dependrà del gruix de la massa, i del forn, per tant vigilar, ja que es cou molt ràpid al ser tant prima.
Deixar refredar amb el seu mateix paper, cargolar i tapat.
* * * * * * * * * * * * * *
Un cop fred, desenrotllar i tallar en dos parts iguals ( això farà que ens quedi mes gros al muntar el tronc ) farcir de nata i decorar.
Decoracions
* Nata muntada per farcir el braç
* Cobertura de trossos de xocolate i uns detalls en pa d´hòstia
* La molsa del tronc está feta amb festucs triturats
Bon profit !!!
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna