Algun cop ens trobem que després d´haver fet alguna elaboració amb pasta de full....ens sobres uns retalls......doncs a la casa no es tira res....
Aquesta es la proposta... també pots fer tots els passos i un cop tens les peces formades les congeles i les vas treien quan et vinguin de gust....
Ingredients
Retalls de pasta de full d´una altre elaboració
Ou batut per pintar les peces
Un pinzell
Sucre
Preparació
Tallarem les restes de pasta de full - més o menys en forma de triangle, ( ja dic que no en quedará cap d´igual...)
Ara cargolar des de la part més ample fins arribar a la punta del triangle, i ja els tenim muntats, pintar amb una mica d´ou batut i espolsar de sucre, posar en una safata de forn coberta amb paper vegetal, - guarda una mica de distancia que no s´enganxin -
* També es poden pintar amb llet condensada , o amb llet normal, o mantega...
* Un cop fornejats els i pots fer una coberta de xocolate....Ummmm que bons de totes maneres...
Ara al forn - que ja tindrem escalfat a 200 graus, per uns 15 minuts.... també els pots fer a la fregidora d´aire.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna