Ingredients
Espaguetis
Espaguetis
Carn picada ( porc i vedella )
Ceba tallada petita
Alls tallats petits
Un raig de vi especial per cuina
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Ceba tallada petita
Alls tallats petits
Un raig de vi especial per cuina
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Pols de rossinyols ( feta a casa ) *
Preparació
Farem un bon sofregit amb la ceba, alls, la carn i deixarem que quedi daurada, després afegim el tomàquet, un raig de vi, sal, pebre i una culleradeta de pols de rossinyols, deixem reduir i ja o tenim a punt.
Bullir la pasta amb aigua i un pessic de sal, escórrer i afegir a la cassola.
Barrejar la pasta amb la salsa ...i a gaudir,...si es vol es pot espolsar amb formatge ratllat....això al gust
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susannahttp://www.enrocalacuina.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna