Ingredients
Macarrons
Tomàquet fregit
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Oli d´oliva
Carn de rostit ( tallada petita )
Les restes del rostit ( tomàquet, ceba, suc...tot triturat )
Salsa Beixamel
* Formatge ratllat ( opcional per sobre al moment de posar al forn)
Preparació
Bullim la pasta el temps que ens indiqui el fabricant, escórrer, la posarem a una safata engreixada amb unes gotes d´oli d´oliva, abocar per sobre la salsa de tomàquet, el triturat del rostit i la carn tallada petita, condimentar al gust amb la sal i pebre si es necessari, ... remenar perquè s´integrin els sabors amb els macarrons.
Cobrir de salsa beixamel, formatge ratllat al gust, gratinar....i gaudir.
Bon profit, i si en bona companya...millor !!
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna