Ingredients
Clares d´ou
Patata bullida
Surimi ( tallat a peces petites )
Sal
Oli d´oliva
Preparació
Passarem per la paella les patates bullides tallades a daus petits amb unes gotes d´oli d´oliva, fins que agafin una mica de color.
Batre els ous, barrejar les patates i el surimi, fer la truita daurada al gust.
Trucs
* Perqué ens quedin sempre unes truites així de precioses, lo ideal es tenir una paella única i exclusivament per fer truites, la de casa es de 20 cm, i queden perfectes.
* Aprofitament de clares després de fer una crema catalana.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna