UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Filets de llobarro
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre ( opcional )
Alls i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec
Preparació
Posarem una planxa o paella al foc, quant estigui calenta l´untarem amb unes gotes d´oli d´oliva i posarem els fillets de llobarro pel costat de la carn, ( o sigui la pell cap a munt ) després d´uns minuts regarem amb una mica de vermut blanc sec, donarem la volta a les peces i deixarem cuinar per l´ altre costat, mentre per sobre li posarem all i julivert picat i una mica mes de vermut...., salpebrem al gust.
Servir el llobarro acompanyat d´una bona amanida, patates, verdures.....
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna