TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 17 de març del 2025

Llobarro a la planxa a l´aroma de vermut blanc sec, all i julivert






UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......

Ingredients
Filets de llobarro
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre ( opcional ) 
Alls i julivert picats
Un raig de vermut blanc sec 

Preparació
Posarem una planxa o paella al foc, quant estigui calenta l´untarem amb unes gotes d´oli d´oliva i posarem els fillets de llobarro pel costat de la carn,  ( o sigui la pell cap a munt )  després d´uns minuts regarem amb una mica de vermut blanc sec, donarem la volta a les peces i deixarem cuinar per l´ altre costat, mentre per sobre li posarem all i julivert picat i una mica mes de vermut...., salpebrem al gust.

Servir el llobarro acompanyat d´una bona amanida, patates, verdures.....

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...