Carn picada al gust ( nosaltres vedella i porc )
Sal
Pebre negre
Oli d´oliva
Pastanaga
Carbassó
Api
Salsa de tomàquet
Macarrons bullits
* Opcional es pot afegir una mica de llet.
* La funció de la llet es estovar el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.
Preparació
Tallarem la pastanaga, el carbassó i l´api a daus petits.
Posarem tots els ingredients ( menys els macarrons ) en un recipient apta per anar a la fregidora ( nosaltres fem servir un motlle de fer pastissos de metall ), condimentar amb sal, pebre, un dit d´aigua i una mica d´oli....
i ja està a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa 180 graus uns 40 minuts,, de tant en tant, vigilar i donar la volta a la meitat de la cocció, si es necessari afegir uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu a la paella a foc no massa fort amb oli.
Un cop estigui cuita la carn i la verdura afegir el tomàquet fregit, els macarrons, barrejar i a gaudir.
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna