TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 2 de juliol del 2010

CIGRONS AMB CARXOFES, SÍPIA I GAMBES....DE BLANES


INGREDIENTS
1 POT DE CIGRONS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
1 CEBA
1 PEBROT VERMELL
1 ALLS AMB PELL
SAL
PEBRE
1 RAIG DE VERMUT BLANC SEC MARCA MARTINI
CARXOFES ( PODER SER EN CONSERVA,..SI ES DE CASA MILLOR )
OLI DE OLIVA
GAMBES
SÍPIA

PASSAR ELS CIGRONS PER SOTA LA AIXETA, ESCÓRRER I RESERVAR.

SOFREGIR UNA MICA LES GAMBES, TREURE ELS CAPS QUE DEIXAREM A LA PAELLA I RESERVAR ELS COSSOS.

EN EL MATEIX OLI SOFREGIR LA SÍPIA I AMB UNA CULLERA DE FUSTA AIXAFAR ELS CAPS DE LES GAMBES PERQUÈ DEIXIN TOT EL SEU SABOR I COLOR EN EL OLI, RETIRAR LA SÈPIA QUAN AGAFI COLOR I RESERVAR.


COLAR EL OLI PER RETIRAR LES RESTES DELS CAPS DE LES GAMBES QUE ENS I PODIN QUEDAR, NI AFEGIREM UNA MICA DE NOU SI FA FALTA I SOFREGIREM LA CEBA + ALLS AMB PELL + PEBROT + CARXOFES, CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE, QUAN COMENCI A DAURAR I POSAREM EL POT DE TOMÀQUET FREGIT, EL RAIG DE VERMUT , ELS CIGRONS I LA SÍPIA, REMENAR I DEIXAR REDUIR UNS 10 MINUTS A FOC MIG, PERQUÈ S´AJUNTIN TOTS ELS SABORS.....AL ÚLTIM MOMENT I POSAREM LES CUES DE GAMBES QUE TENIM RESERVADES....

I A TAULA ......BON PROFIT

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

35 comentaris:

  1. ¡Por favor, qué cosa tan buena!.
    Me encanta.
    Un besote.

    ResponElimina
  2. Aquest plat es dels que alimenten. Les llegums son necesàries tant al hivern com al estiu.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  3. Caram, quina recepta tan suculenta!! Ara faig més amanides...però realment és suculenta!! :)

    ResponElimina
  4. que plat de cigrons, m'encanten aquests amb sípia i acompñamiento.
    petons guapa
    bon cap de setmana

    ResponElimina
  5. Quina casualitat, una recepta molt semblant vam menjar diumenge passat... el toc del vermut li dón un gust molt especial ;)

    ResponElimina
  6. Otro plato que quita el sentido preciosa y esas magdalenas de yogurt se ven espectaculares. Un besazo y buen finde.

    ResponElimina
  7. Hola reina, al meu blog tinc una cosa per tu.
    Petons de bruixa bona.

    ResponElimina
  8. Quin plat més boníssim, la combinació de sabors ha de ser espectacular, i a sobre amb gambes de Blanes!

    ResponElimina
  9. Olá, amiga!
    Cada vez que retorno ao seu blog encontro uma receita mais apetitosa que a anterior...
    Seu cantinho é tudo de bom!!!
    Bom domingo!
    Bom fim de semana!
    Muita inspiração!!!
    Beijinhos.
    Itabira
    Brasil

    ResponElimina
  10. Susanna, aquest plat tel copìo ha de ser de allo mes bo...quina pinta que te amb una mica de pa de casa i un bon vi, apat fet.:)
    Petons
    Joan

    ResponElimina
  11. Saluditos, Susanna guapa.
    Tienen una pinta espectacular.
    Mil besotes.
    ;-D

    ResponElimina
  12. Buah!impresionante!! he estado ojeando las recetas y me gustan el 90% de ellas. Pero ésta, me la comía hoy pimpam.

    ResponElimina
  13. Susanna,
    Una excel·lent combinació d'ingredients que conformen un plat ben complert.
    Un ou dur ratllat per sobre en el moment de la presentació en seria una bona cirereta per aquest plat.
    Salut.

    ResponElimina
  14. HOLA MANEL, GUAPO TU

    MOLTES VEGADES NI POSO D´OU DUR, PERÒ TALLAT A QUARTS,..

    AQUEST DIA NO EN TENIA CAP DONCS ELS HAVIA GASTAT TOTS PER FER UNES MAGDALENES MOLT BONES

    DE TOTA MANERA AIXÒ DE RATLLAR-HO ES UNA MOLT BONA IDEA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA MUYUYU, GUAPA TU

    CELEBRO QUE YA TE ENCUENTRES MÁS RELAJADA Y QUE TODO HAYA TERMINADO BIEN...

    ENCANTADA DE TENERTE POR AQUI, Y DE QUE TE GUSTEN MIS RECETAS

    HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. fANTÁSTICA ESTA RECETA PARA SEGUIR COMIENDO LEGUMBRES...MIRA,YO CREO QUE EN ESTA ÉPOCA,CASI LAS HAGO MAS QUE EN INVIERNO.NOS GUSTA MUCHÍSIMO EN ENSALADA.

    BESOS

    ResponElimina
  17. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    CELEBRO DE VERTE POR AQUI, ESPERO Y DESEO QUE ESTEIS BIEN TODOS,..CUIDATE DE ESTOS CALORES,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    JE,JE, TU MATEIX, ENCANTADA DE QUE T´AGRADI, QUEDA MOLT I MOLT BO A CASA ELS I ENCANTA ENCARE QUE FACI CALOR...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    EN CASA SE COMEN TODO EL AÑO, PERO AÚN QUE SEA VERANO TIENEN QUE ESTAR CALIENTES....NO LES GUSTAN FRIAS


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. Bel blog,passa anche da me io ti seguirò nelle tue ricette e ne tradurrò sicuramente qualcuna..

    ResponElimina
  21. M'encanten els cigrons, i així com els has preparat han d'estar saborosos de veritat.

    ResponElimina
  22. HOLA OTEADOR, GUAPO TU

    ESTIC CONTENTA DE QUE T´AGRADIN...LA VERITAT ES QUE A CASA ELS I ENCANTEN CUINATS AIXÍ,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. HOLA CUOCA PASTICCIONA, GUAPA TU

    GRÀCIES PER LA TEVA VISITA, I EL TEU COMENTARI

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  24. HOLA ANNA, GUAPA TU

    TENS TOTA LA RAÓ, TOT L´ANY EM DE MANJAR LLEGUMS, SONS SANES,...A CASA TOCA DEMÁ...HUMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  25. HOLA MORGUIX ,GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  26. Susanna, chiquilla, qué platito de garbanzos más completo, más lindo y más sabroso. A mí me gusta mucho combinar las legumbres con toda clase de productos de la tierra o del mar.
    Por cierto, la foto de lo m´s sugerente.
    Un besote

    ResponElimina
  27. HOLA LAURA, GUAPA TU

    JE,JE, ES QUE ESTO DE LA FOTOGRAFIA,....ES OTRA DE MIS AFICIONES FUERTES,...

    EN CASA LES GUSTAN MUCHO LOS GARBANZOS, Y SE LOS COCINO DE MIL MANERAS...SIEMPRE RICOS, RICOS,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  28. ¡¡Virgen santisima!! Que maravilla de receta, riquisima, completa, me ha encantado.
    Con tu permiso tomo nota, tengo que probarla.
    Petonets

    ResponElimina
  29. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    GARBANZOS....???..MUCHA GENTE CONTESTA ASÍ CUANDO LOS VE...

    EN CASA TODO LO CONTRARIO LOS COCINO DE MIL MANERAS DISTINTAS...LES ENCANTAN...Y QUE RICOS SON

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  30. HOLA Magia da Inês, GUAPA TU

    GRÀCIES PER LA TEVA VISITA I ENCANTADA DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  31. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    DONS SI ES DE 10...ESTIC CONTENTA DONCS AL COSTAT DE CASA HAN OBERT UNA PEIXETERIA DE GEN DE BLANES AMB PEIX DE BLANES,...LA TING A TIRADA DE PEDRA...TOT UN LUXE...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA ANNA, GUAPA TU

    ARE HE VIST EL TEU MISSATGE ( ES QUE EN TING MOLTS PER OBRIR,..ESTIU,...MOLTA FEINA...I MOLT CANSADA)...VAIG CORREN CAP A LA TEVA CUINA)
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA NATI, GUAPA TU

    LOS GARBANZOS ASÍ QUEDAN DE LUXE Y NI TE CUENTO CUANTO DURARON LAS MAGDALENAS, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA GEMMA,GUAPA TU

    JO FAIG SERVIR MOLT EL VERMUT A LA CUINA, AIXÒ SI MARTINI BLANC I SEC...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    A CASA ENCARE QUE FAÇI CALOR ELS I AGRADA MOLT MENJAR CALENT,...AIXÒ SI AMANIDES CADA DIA TANT SI FA FRED COM SI FA CALOR , AQUEST QUEDA MOLT I MOLT GUSTÓS

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...