TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 20 d’abril del 2011

Bacallà al forn amb patates


Ingredients
Lloms de bacallà al punt de sal
Sal
Pebre
1 pot de tomàquet fregit ( pot ser fet a casa o comprat)
Oli de oliva
Patates ,( es important que siguin totes de la mateixa mida )

Preparació
Pre-escalfar el forn a 200c.

Rentar les patates amb abundant aigua sense treure la pell , tallar-les per la meitat , condimentar amb sal i pebre al gust, i les col-locarem en una platera de forn, les ruixarem amb oli de oliva i les posarem forn , no indico el temps, doncs dependrà , dels tipus de patata i la seva mida,...quan ja veiem que estan quasi cuites , agafarem els lloms de bacallà condimentarem amb una mica de pebre, i els posarem junt amb les patates, amb la pell cap avall , escamparem per sobre el tomàquet sofregit que tenim reservat amb la ajuda de una cullera i fornejarem uns 5/10 minuts, dependrà del gruix del llom.

Menjar calent i es pot acompanyar de una bona amanida verda.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

26 comentaris:

  1. Bonisim plat de bacallà !!!
    amb las patates al forn ¡ qué deliciós !
    Joan , es menjaria tot ara mateix.
    Una abraçada
    Sara

    ResponElimina
  2. Una receta genial para estos días, me la apunto
    Petonets

    ResponElimina
  3. Hola Joan i Sara, guapos

    a casa sempre en tinc de lloms de bacallà congelats,..doncs en un plis plas, et soluciones un àpat amb un resultat de 10x10

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  4. Un plato estupendo! Susanna. Es que me gusta todo, si son las patatas, me encantan así al horno y del bacalao... pues ya se me está haciendo la boca agua.
    Un beso.

    ResponElimina
  5. Hola Empar, guapa tu

    la verdad es que con unos sencillos ingredientes el plato queda de Luxe

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  6. Hola Bulma, guapa tu

    je,je, en casa la hago todo el año, incluso en verano..queda tan rico así...

    mil petonets maca, Susanna

    ResponElimina
  7. me encnata el bacalao!! y ahora en semana santa es ideal jejej

    ResponElimina
  8. ¡que rico pescadito!
    que tengas un buen fin de semana largo!!! saludos!

    ResponElimina
  9. El bacalao me gusta de todas las maneras, con tomate está tan rico.
    Besos

    ResponElimina
  10. Te ha quedado de rechupete, me encanta el pescado al horno.
    Un besito

    ResponElimina
  11. Que delícia! Adoro tudo isso!!
    Ótima dica para a Páscoa!
    Beijos.

    ResponElimina
  12. complimenti!! mi piace moltissimo questa ricetta! baci!

    ResponElimina
  13. Susanna,
    Ideal per aquests dies!Un bacallà així sempre és benvingut a taula i amb la pinta que té ja em menjaria un trosset ara mateix! PEtons

    ResponElimina
  14. Este plato se ve muy rico y sano! Para chuparse los dedos.

    Muchos besos

    ResponElimina
  15. Noia aquest bacallà té una pinta espectacular!!!

    ResponElimina
  16. Sencillamente delicioso, me encantan los pescados al horno, besos

    ResponElimina
  17. Susana una receta la mar de apetitosa, las patatas tiene que saber a gloria.

    Petons

    ResponElimina
  18. Les teves receptes sont un luxe i aquí tens un plat ùnic que es fa en un no rés i t'ha quedat molt be.
    Sort al concurs!
    Un petó molt i molt gran.

    ResponElimina
  19. Ohhh! quina pinta! Es que m´encanta el bacallà! I amb aquestes patates i al forn...Mmmmmm!
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  20. Hola Anna, guapa tu

    de fet es un plat molt bo, i gens complicat, a casa els hi agrada molt

    mil petonets i bona Setmana Santa, Susanna

    ResponElimina
  21. Que buena receta!! La verdad que una delicia! Besos!!

    ResponElimina
  22. Buenísima pinta este bacalao, Susanna!. Ummmm... Hace tiempo que no preparo un pescado al horno y con sus papitas.
    Muuuuuuuuuuyyyyyyyyy rico!.
    Un besote

    ResponElimina
  23. Aqui a Franca costa trobar bacalla sec. Es molt mes facil trobarlo fresc. Em pregunto com quedaria si es prepara amb lloms de bacalla fres...

    ResponElimina
  24. Hola Joan, guapo tu

    doncs encara millor, aquí a la meva zona no es massa fàcil de trobar-lo fresc, ni han cops que el compro congelat al punt de sal, i també està molt bo

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  25. Hola Laura, guapa tu

    la verdad es que queda tan rico el bacalao como las patatas, por lo que siempre tengo que poner muchassssss

    mil petonets Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...