Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 20 d’abril de 2011

Bacallà al forn amb patates


Ingredients
Lloms de bacallà al punt de sal
Sal
Pebre
1 pot de tomàquet fregit ( pot ser fet a casa o comprat)
Oli de oliva
Patates ,( es important que siguin totes de la mateixa mida )

Preparació
Pre-escalfar el forn a 200c.

Rentar les patates amb abundant aigua sense treure la pell , tallar-les per la meitat , condimentar amb sal i pebre al gust, i les col-locarem en una platera de forn, les ruixarem amb oli de oliva i les posarem forn , no indico el temps, doncs dependrà , dels tipus de patata i la seva mida,...quan ja veiem que estan quasi cuites , agafarem els lloms de bacallà condimentarem amb una mica de pebre, i els posarem junt amb les patates, amb la pell cap avall , escamparem per sobre el tomàquet sofregit que tenim reservat amb la ajuda de una cullera i fornejarem uns 5/10 minuts, dependrà del gruix del llom.

Menjar calent i es pot acompanyar de una bona amanida verda.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...