TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dimecres, 20 d’abril del 2011
Bacallà al forn amb patates
Ingredients
Lloms de bacallà al punt de sal
Sal
Pebre
1 pot de tomàquet fregit ( pot ser fet a casa o comprat)
Oli de oliva
Patates ,( es important que siguin totes de la mateixa mida )
Preparació
Pre-escalfar el forn a 200c.
Rentar les patates amb abundant aigua sense treure la pell , tallar-les per la meitat , condimentar amb sal i pebre al gust, i les col-locarem en una platera de forn, les ruixarem amb oli de oliva i les posarem forn , no indico el temps, doncs dependrà , dels tipus de patata i la seva mida,...quan ja veiem que estan quasi cuites , agafarem els lloms de bacallà condimentarem amb una mica de pebre, i els posarem junt amb les patates, amb la pell cap avall , escamparem per sobre el tomàquet sofregit que tenim reservat amb la ajuda de una cullera i fornejarem uns 5/10 minuts, dependrà del gruix del llom.
Menjar calent i es pot acompanyar de una bona amanida verda.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Bonisim plat de bacallà !!!
ResponEliminaamb las patates al forn ¡ qué deliciós !
Joan , es menjaria tot ara mateix.
Una abraçada
Sara
Una receta genial para estos días, me la apunto
ResponEliminaPetonets
Hola Joan i Sara, guapos
ResponEliminaa casa sempre en tinc de lloms de bacallà congelats,..doncs en un plis plas, et soluciones un àpat amb un resultat de 10x10
mil petonets Susanna
Un plato estupendo! Susanna. Es que me gusta todo, si son las patatas, me encantan así al horno y del bacalao... pues ya se me está haciendo la boca agua.
ResponEliminaUn beso.
Hola Empar, guapa tu
ResponEliminala verdad es que con unos sencillos ingredientes el plato queda de Luxe
mil petonets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminaje,je, en casa la hago todo el año, incluso en verano..queda tan rico así...
mil petonets maca, Susanna
me encnata el bacalao!! y ahora en semana santa es ideal jejej
ResponElimina¡que rico pescadito!
ResponEliminaque tengas un buen fin de semana largo!!! saludos!
El bacalao me gusta de todas las maneras, con tomate está tan rico.
ResponEliminaBesos
Te ha quedado de rechupete, me encanta el pescado al horno.
ResponEliminaUn besito
Que delícia! Adoro tudo isso!!
ResponEliminaÓtima dica para a Páscoa!
Beijos.
complimenti!! mi piace moltissimo questa ricetta! baci!
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaIdeal per aquests dies!Un bacallà així sempre és benvingut a taula i amb la pinta que té ja em menjaria un trosset ara mateix! PEtons
Este plato se ve muy rico y sano! Para chuparse los dedos.
ResponEliminaMuchos besos
Aquest és un plat de festa grossa!
ResponEliminaNoia aquest bacallà té una pinta espectacular!!!
ResponEliminaSencillamente delicioso, me encantan los pescados al horno, besos
ResponEliminaSusana una receta la mar de apetitosa, las patatas tiene que saber a gloria.
ResponEliminaPetons
Les teves receptes sont un luxe i aquí tens un plat ùnic que es fa en un no rés i t'ha quedat molt be.
ResponEliminaSort al concurs!
Un petó molt i molt gran.
Ohhh! quina pinta! Es que m´encanta el bacallà! I amb aquestes patates i al forn...Mmmmmm!
ResponEliminaPetons
Anna
Hola Anna, guapa tu
ResponEliminade fet es un plat molt bo, i gens complicat, a casa els hi agrada molt
mil petonets i bona Setmana Santa, Susanna
Que buena receta!! La verdad que una delicia! Besos!!
ResponEliminaBuenísima pinta este bacalao, Susanna!. Ummmm... Hace tiempo que no preparo un pescado al horno y con sus papitas.
ResponEliminaMuuuuuuuuuuyyyyyyyyy rico!.
Un besote
Aqui a Franca costa trobar bacalla sec. Es molt mes facil trobarlo fresc. Em pregunto com quedaria si es prepara amb lloms de bacalla fres...
ResponEliminaHola Joan, guapo tu
ResponEliminadoncs encara millor, aquí a la meva zona no es massa fàcil de trobar-lo fresc, ni han cops que el compro congelat al punt de sal, i també està molt bo
mil petonets Susanna
Hola Laura, guapa tu
ResponEliminala verdad es que queda tan rico el bacalao como las patatas, por lo que siempre tengo que poner muchassssss
mil petonets Susanna