Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 20 d’abril de 2011

Bunyols de bacallà


Ingredients 
Bacallà dessalat i esmicolat,
All i julivert picats,
Sal,
Pebre,
1 ou,
Farina ( la que admeti la massa),
Llevat Royal ( depenen de la quantitat de farina 1/2 sobre o 1 de sencer ),
Llet ( la que admeti la massa),
Oli de gira-sol per fregir,

Preparació
Posarem tots els ingredients en un bol ( menys la farina i la  llet )   remenar perquè tot quedi ben barrejat, ara i afegirem poc a poc la farina fins que ens quedi una pasta espessa , desprès la llet  poc a poc remenar fins que ens quedi una pasta fina però amb cos  ( amb una textura que es podi treballar amb dues culleres per fer el bunyols )....deixar reposar aproximadament una hora.

Posarem una paella al foc amb el oli de gira-sol, quan estigui calent amb dues culleres petites ( untades d´oli ) anirem fen els bunyols , un cop fregits, deixar escórrer sobre una reixeta.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...