Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 26 d’abril de 2011

POLLASTRE ESTOFAT A LA CASSOLA




Ingredients
Pollastre  ( si es de pagès millor)
2 fulles de llorer
Sal
Pebre
Una branca de canyella
Oli de oliva
Greix de porc
1 ceba grossa
1 cap d´alls
2 tomàquets madurs
Ametlles torrades
1 raig de conyac
Preparació
Agafarem el pollastre net i tall a octaus i el condimentarem amb sal i pebre al gust.

Posarem una part de oli de oliva i una part de greix de porc en una cassola al foc, quan estigui calent daurar els talls de pollastre , tot seguit i afegirem la resta dels ingredients (menys el conyac i les ametlles )  deixarem que tot plegat es vagi cuinat sempre a foc suau, la ceba i les tomàquets deixaran anar el seu suc i ens quedarà la cassola plena de "caldo", ara taparem la cassola i deixar coure uns 30 minuts, passat aquest temps retirar la tapa i deixar reduir el caldo, ara i posarem el raig de conyac amb les ametlles picades, deixar fins que quasi no quedi gens de suc i servir calent.

Bon profit

 AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...