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dimarts, 26 d’abril del 2011
POLLASTRE ESTOFAT A LA CASSOLA
Ingredients
Pollastre ( si es de pagès millor)
2 fulles de llorer
Sal
Pebre
Una branca de canyella
Oli de oliva
Greix de porc
1 ceba grossa
1 cap d´alls
2 tomàquets madurs
Ametlles torrades
1 raig de conyac
Preparació
Agafarem el pollastre net i tall a octaus i el condimentarem amb sal i pebre al gust.
Posarem una part de oli de oliva i una part de greix de porc en una cassola al foc, quan estigui calent daurar els talls de pollastre , tot seguit i afegirem la resta dels ingredients (menys el conyac i les ametlles ) deixarem que tot plegat es vagi cuinat sempre a foc suau, la ceba i les tomàquets deixaran anar el seu suc i ens quedarà la cassola plena de "caldo", ara taparem la cassola i deixar coure uns 30 minuts, passat aquest temps retirar la tapa i deixar reduir el caldo, ara i posarem el raig de conyac amb les ametlles picades, deixar fins que quasi no quedi gens de suc i servir calent.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
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Qué bo, em recorda a la recepta que feia la meva iaia.
ResponEliminaPetons reina.
Susanna, molta sort al concurs. El pollastre està molt apetitós.
ResponEliminaPetonets maca!
Esther
Http://comosiempremadreando.blogspot.com
Qué bueno te ha quedado, nunca le he añadido coñac y seguro que le da un toque! la foto preciosa guapa!
ResponEliminabesos
Hola,
ResponEliminaQuè tindran aquests guisats que són tan bons i agraden tant!! Molta sort en el concurs. Petons
Susanna una estupenda receta. La salsita tiene que estar bien rica.
ResponEliminaBesos,
Una receta estupenda y si es pollo de corral no te digo na!!
ResponEliminaPetonets
Hola Susanna, gracies per visitar el meu blog. Et torno la visita i hem faig seguidora teva. Un molt bon pollastre a la cassola, jo també soc fan de la canyella, i al pollastre li dona un toc genial. Des d´Almacelles (Lleida)Un petó.
ResponEliminaQué rico se ve este pollo, y esa salsita para no dejar de mojar pan. Un beso.
ResponEliminaHola Joaquina, guapa tu
ResponEliminacelebro la teva visita i de que t´agradi la meva recepta, fins aviat
mil petónets Susanna
Hola Bulma, guapa tu
ResponEliminala verdad es que cocinado así queda divino,
mil petonets Susanna
Hola Sunny, guapa tu
ResponEliminacomo he comentado con Bulma, queda muy rico y no te digo del aroma que desprende
Mil petonets Susanna
Hola Lidia de la O, guapa tu
ResponEliminaverdaderamente queda muy rico y la salsita para mojar pan,...hecho en casa je,je
mil petonets Susanna
Hola Cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminaes un bon plat, fàcil de fer, i tampoc es complicat, com que el foc es vaig, només tens que controlar-lo de tant en tant, i el resultat val la pena
mil petonets Susanna
Hola Asj, guapa tu
ResponEliminaestoy contenta de que te guste la receta y la foto, queda rico rico
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ResponEliminaes autenticament antiga aquesta recepta,...i val la pena per lo bo que queda
mil petontes maca, Susanna
La foto lo dice todo, menudo plato te has marcado.
ResponEliminaUn besote
HAy una ración para mi tupper de esta noche...ay SUsana que me toca trabajar y no tengo gans de hacer la cena...que riiiicoooo Guaaapaaa!!
ResponEliminaUN besote
Ei nena!! fa molt de goig aquest pollastre.
ResponEliminaUn petonet
complimenti!!deve essere buonissima!baci!
ResponEliminaHola Federica, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agardi
mil petonets Susanna
Hola M.José, guapa tu
ResponEliminaqueda molt tendre, no saps pas com es disfruta mentre et llepes els dits, je,je
mil petonets Susanna
Hola Silvia, guapa tu
ResponEliminapues tengo que decirte que reposado y calentado unos minutos en el micro, aún esta mejor...que sabores..hummm
mil petonets Susanna
Hola Susana, guapa tu
ResponEliminaje,je, además no tienes que estar demasiado pendiente de el, pues como se cocina a fuego muy lento, solo con darle un vistazo en vez en cuando hay suficiente,....y ya ves que resultado
mil petonets Susanna
Boníssim. De tota la vida...amb la picada tant nostrada i per sucar-hi pa.
ResponEliminaQue bueno este pollastre con esa salsa para chuparse hasta los dedos.
ResponEliminaUn besote
Me falla el traductor y estoy medio desifrando la receta,jajaj, voy a probarmás tarde. Pero lleve lo que lleve, SE VE DELICIOSOOOO!
ResponEliminaBesos!! :)
Molt i molt bó !!!
ResponEliminaPetonets
Sara
Hola Joan i Sara, guapos
ResponEliminaqueda de cine, sempre que el faig a casa escuren fins i tot la cassola
mil petonets Susanna
Hola Clau, guapa tu
ResponEliminaya te la he pasado traducida a tu blog,
mil petonets Susanna
Che que booo, un beset.
ResponEliminaQue bona pinta te aquest pollastre ,mare de deu que fam que esta entrantme.
ResponEliminaBessets
Hola Silvia Domingo, guapa tu
ResponEliminacelebro que t´agradi el plato, queda molt bo, de veritat,
mil petonets Susanna
Susanna, una estofat de tota la vida!!! Perfecte!!!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar al concurs!!!
Un petonàs