Ingredients
Faves tendres pelades
Sal
Pebre
Pebrot vermell
Farina de tempura
Aigua molt freda
Oli de gira-sol per fregir
Sofregit de tomàquet o salsa brava per acompanyar.
Preparació
En primer lloc i si es possible amb antelació, preparem la tempura, pel que posarem en un recipient la farina i anirem afegim aigua molt freda mentre remenem , fins que ens quedi amb la consistència de una crema clara, guardarem a la nevera fins al moment de fer-la servir.
Tallar els pebrots a tires , condimentar amb sal i pebre i reservar.
Posarem una paella al foc amb el oli de gira-sol, treure la tempura de la nevera i abocarem les faves condimentades al gust a la tempura , ben escorregudes del preparat les fregirem a tandes, un cop estigui el oli calent , així no s´enganxen , un cop fregides les posarem sobre una reixeta, ara farem els mateixos passos amb les tires de pebrot vermell.
Servir les faves acompanyades del pebrot i una mica de sofrit de tomàquet o salsa brava.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Oh Susanna, què bé que al final hagis pogut participar... i amb una recepta tan bona com aquesta! Molt original aquesta tempura!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Susanna, por ser una tapeta de aquestes favetes tan rebones, la serveseta vá per el méu compte.....paco
ResponEliminaHola Sr. PAco, guapo
ResponEliminaqueden molt bones, cruixents,...hummm
mil petonets Susanna
Susanna, es la recpeta més original que he vist amb faves i em sembla que estarà per llepar-se els dits sobre tot acompañat amb una salsa brava o inclús m'atreviria a dir que romescu.
ResponEliminaCom està la teva tieta?
Petons reina.
Hola Anna, guapa tu
ResponEliminaqueda una recepta molt bona, es una de les maneres que més agraden a casa..
La tieta està molt greu encara a la UCI, ja fa 5 setmanes, això et desespera,..un dia millor i l´altre pitxó,..es terrible,..
mil petonets Susanna
Nunca las he visto preparadas así, qué cosas más originales se te ocurren
ResponEliminaAbrazos y buena semana Susanna
Un estupendo plato y las habas en tempura deben estar riquísimas.
ResponEliminaBesos,
Me encantan! Susana.
ResponEliminaHoy ya es la segunda receta que veo de habas, sin duda voy a tener que prepararlas.
Un beso.
M'encanta molt aquesta versió de faves! Jo que no sóc massa de menjar-ne, així amb la tempura i les espècies segur que tenen un gust molt diferent i me les menjaria sense pensar-ho!
ResponEliminaUn petó
Hola Anniki, guapa tu
ResponEliminaa casa no agraden massa les faves, però si amb truita i així,...estan divines
mil petonets Susanna
Que receta tan apetecible. A mí me gustan mucho las habas, así que la copio para hacerla.
ResponEliminaUn abrazo
Hola Suny, guapa tu
ResponEliminaes una de las maneras que a los ios les gustan...pues guisadas no las quieren ni ver...
mil petonets Susanna
Hola Javier, guapo tu
ResponEliminaal estilo " tempura " cocino bastante queda todo crujiente como gusta en casa , nada grasiento ni empalagoso,....prueba están ricas, ricas
mil petonets Susanna
Hola perol y morteo, guapa tu
ResponEliminaseguro que te gustan, quedan muy ricas y si las acompañas con una salsa barbacoa..hummmm
mil petonets Susanna
Tens alguna recepta de la tempura que sigui fiable? Les faves deuen estar boníssimes però em fa por que la tempura no em surti bé...
ResponEliminaSusanna un plato muy rico, la tempura me gusta mucho, las habas ya menos, pero seguro que así cocinado estarán muy buenas.
ResponEliminaPor fin he podido comentarte, me he tenido que salir unas cuantas veces, pero siempre me pasa con tu blog, no sé por qué, pero bueno al final lo consigo.
Besitos
Hola Susana, guapa tu
ResponEliminaFelicitaciones otra vez,...seguro que triunfaste con estos postres tan ricos,....a ver si te contratan para futuras fiestas...je,je
pues seguro que las habas así te gustan,...esto si en preferencia que sean pequeñas...
mil petonets Susanna
Hola Joan, guapo tu
ResponEliminaje,je, es molt fàcil, de veritat, comença amb la farina, i li afegeixes l´aigua poc a poc, sense parar de remenar, per saber si està a punt, la millor manera es posar el dit ( net es clar, je,je, ) dins de la massa , si et queda napat, ja està a punt,...si està massa espèssa, fen molta atenció..unes gotes més d´aigua, ...que es massa clareta una miqueta més de farina....a més si t´en sobra , no passa res es pot guardar tapada a la nevera...
mil petonets Susanna
Esto tengo que probarlo yo...con lo que a mi me gusta la tempura!
ResponEliminabicos
Manoi Susanna,
ResponEliminaQuina inventiva! em sembla genial la idea de la tempura, caldrà provar-ho.
Una abraçada.
Hola M.José, guapa tu
ResponEliminaseguro que en esta versión te encantan las habitas,..je,je
bicos, petonets, besos, kiss, Susanna
Hola Manel, estimat i guapo tu
ResponEliminaje,je,..em farina de tempura, es poden fer meravelles,..de veritat i a més com he comentat abans,..l´aliment queda cruixent i gens greixós...
mil petonets Susanna
Nunca había visto ésta receta y me parece de lo más original y rica! muy vistosa guapa!
ResponEliminaun besazo!
Casi que vengo sólo a dejarte un saludo porque, las habas no me van mucho, bueno, no es que no me gusten, es que me sientan fatal y procuro no comerlas
ResponEliminaEn tempura tienen que estar de muerte lenta
Un abrazo
Me ha gustado esta manera tan original de comer las habas, sin duda lo probaré, que siempre las preparo de la misma manera, besos
ResponEliminaJa tenia ganes de veure't per aquí. Les favetes, súper originals.
ResponEliminaFelicitats maca!
Petons,
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
deve essere una bontà! complimenti!
ResponEliminaSusanna, ¡pero que original! Menudo trabajito ¿no?. Tienen que estar muy buenas.
ResponEliminaUn abrazo.
pues si que es original
ResponEliminaHola AMparo, guapa tu
ResponEliminaNo cuesta nada, piensa que las pones todas de golpe en la tempura, despues las recoges con una espumadera, y a fregir por tandas
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ResponEliminaes una manera de cocinarlas para que en casa se las coman...je, je
mil petonets Susanna
Muy original, tienen que estar deliciosas
ResponEliminaPetonets
Hola guapa!
ResponEliminaEl plat més original que he vist! Enhorabona per que és una idea estupenda per menjar faves!!! he vist pel missatge de l'Anna de La Cocinera de Betulo, que tens una tieta malalta, em sap greu, des d'aquí us envio molts ànims a tota la família! Petonets
excelente plato! :)
ResponEliminaMe ha gustado mucho como has preparado estas habitas, lo tengo que probar, que siempre hago la misma receta, estofadas, besos
ResponEliminaQue bien suena,no las vi nunca así,que ricas,no?...un plato muy original,al menos para mí...cuanto aprendo contigo ;))
ResponEliminaCAriños
T´han quedat unes faves catalano-asiàtiques...molt interessants al paladar.Et mereixes el premi a l´originalitat.
ResponEliminaHola SIlvia, guapa tu
ResponEliminaje,je, celebro que te gustem, son muy fáciles de hacer y quedan muy ricas, es una de las pocas maneras que gustan en casa ( yo tambien aprendo de ti)
mil petonets Susanna
Hola Carmen, guapa tu
ResponEliminaseguro que te gustan, es que a los mios estofadas no quieren ni verlas...( he tomado nota de tus rosquillas ricas..)
mil petonets Susanna
Hola Cristina, guapa tu
ResponEliminaje,je, perquè a casa en mengin tens que inventar el que sigui,...de fet em que comentes de la tempura, vaig llegir no se on que si varen ser uns frares portuguesos que varen anar a parar a la xina, qui varen portar la tempura ???
mil petonets Susanna
Hola La cuina de L´Eri, guapa tu
ResponEliminamoltes gràcies maca,..doncs si aquesta setmana en farà 6 que està a la ciu, una persona sana, no es gran..i mira...tot això fa molta por
Prova de de fer-les així, a casa no els i agraden enfogades però cuinades així...volen
mil petonets Susanna