Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 18 de febrer de 2013

Salsitxes al vi amb ceba confitada


Ingredients
Salsitxes ( hem posat la meitat porc i la meitat pollastre )
Ceba
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vi blanc

Preparació
Tallarem la ceba a "juliana" i la deixarem estovar amb oli i sal a foc baix fins que ens quedi melosa

Mentre fregirem les salsitxes i quan la ceba ja estigui a punt li afegirem juntament amb un raig de vi de blanc ( si es sec millor ), condimentar amb sal i pebre al gust i deixar reduïr, servir calent, amb bon pa i si es posible bona companya.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

7 comentaris:

  1. Un plato delicioso, ,si este tipo de comida la bordamos, o no???

    ResponElimina
  2. Susanna, este plato lo coge mi sobrino y no lo ve delante. Muy rico. Besinos.

    ResponElimina
  3. jo no sóc massa de salsitxes, pero si són de qualitat i acompanyades com ho fas tu, et compro el plat! genial! petons

    ResponElimina
  4. Quina bona manera de menjar les salxitxes.
    Petons maca.

    ResponElimina
  5. Si son una manera deliciosa de menjar-les.

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...