Visita la nostra petita botiga!

Elaborem per encàrrec tot tipus de pastissos de pa de pessic, pop cakes, coques, galetes decorades o sense decorar, semifreds, pastes de té, canapès, pastissos de fondant de sucre, pastissos de llaminadures especials, pastissos per celebracions especials com Nadal, Reis, Aniversaris, casaments, bajetos, comunions... Imprimim fulles de pa d´angel (oblea) o de sucre amb el tema que vostè volgui ja siguin fotos, text o dibuixos.............i més.

Contacti amb nosaltres, aquest es el nostre e.mail....... botiga@enrocalacuina.com
, li farem pressupost dels seus desitjos sense compromís

dijous, 21 febrer de 2013

Calamar en espaguetis amb guarnició de patates, ceba i pebrot



Ingredients
Calamar ( si es gros millor)
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Patates de fregir
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vermut blanc sec

Preparació
Tallarem el cos del calamar a tires tipus "espaguetis", i el saltarem amb oli d´oliva

Tallarem a juliana els pebrots i la ceba que afegirem a la paella del calamar, condimentar amb sal i pebre al gust, al final de la cocció afegir un raig de vermut blanc sec que deixarem reduïr.

Mentre en una altre paella fregirem les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes per acompanyar el calamar.

Ara només falta emplatar i gaudir-ne.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
Copyright © 2010 - . En Roc a La Cuina