Visita la nostra petita botiga!

dijous, 21 febrer de 2013

Calamar en espaguetis amb guarnició de patates, ceba i pebrot



Ingredients
Calamar ( si es gros millor)
Pebrot vermell
Pebrot verd
Ceba
Patates de fregir
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Vermut blanc sec

Preparació
Tallarem el cos del calamar a tires tipus "espaguetis", i el saltarem amb oli d´oliva

Tallarem a juliana els pebrots i la ceba que afegirem a la paella del calamar, condimentar amb sal i pebre al gust, al final de la cocció afegir un raig de vermut blanc sec que deixarem reduïr.

Mentre en una altre paella fregirem les patates tallades a rodanxes una mica gruixudes per acompanyar el calamar.

Ara només falta emplatar i gaudir-ne.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
Copyright © 2010 - . En Roc a La Cuina