La poma conté etilè, l´etilè es fa servir per provocar la maduració accelerada de la fruita que es recull verda.
Quan una poma podrida en fa malbé tot un colve es degút a l´etilè que despren la poma podrida, que també afecta a la resta de pomes i provoca la seva descomposició
Desgraciadament cada vegada és més complicat de trobar fruita recollida madura directament de l'arbre, la gran majoria de la fruita que trobem actualment al mercat ha estat madurada artificamente, o directament la venen verda perquè aguanti més abans de vendre-la.
Segur que alguna vegada hem comprat plàtans i .... o els compres verds o t´en vas sense ells ...
Aquesta és la meva proposta .... i funciona
Posarem durant unes 24 hores una poma junt amb uns plàtans o qualsevol altre fruita i en quedará madura.
* Els plàtans de la foto son tots del mateix ramell, els de l´esquerra els vaig posar 24 hores amb aquesta poma, els de la dreta no, i aquí el resultat.
* Com he comentat la proposta serveix per tota la fruita.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un truco que funciona!!
ResponEliminaQué curioso, muchas gracias por el truco. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaMolt interessant!! jo ho havia fet amb els caquis però no sabia que funcionava amb totes les fruites! Moltes gràscies per aquestos trucs! Marta
ResponEliminaQuina forma mes senzilla de madurar la fruita, gracies per el secretet.
ResponEliminaI funciona, jo també ho faig. Gràcies per les teves recomenacions.
ResponEliminaPetons.