Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 18 de febrer de 2013

Amanida de margalló ( palmito )



El margalló ( més conegút com "Palmito " ), es el cabdell de varies espècies de palmera, la més utilitzada la del cocoter, un producte car d´obtenir, doncs per permetre la seva extracció tenen que pasar entre 10 a 15 anys.



El margalló o " palmito" s´extreu del cabdell tendre situat al cap de la tija de la palmera, format per fulles encara immadures de la planta, de color blanc, textura suau, flexible, te molta fibra, només és comestible la part més fresca del brot del cabdell.

De cada planta només s´extrau desde uns 500 grams a 1,500 kg de producte, per això el seu preu no es barat.

Ingredients
Margalló ( Palmito )
Cabdells de Túdela
Sal
Pebre
Tomàquet madur
Oli d´oliva
Vinagre de Xères
Pebrot vermell
Tonyina o bonitol en conserva
Bitxos ( opcional )

Preparació
Tant senzill com disposar en una safata tots el ingredients tallats al gust, i els amanirem amb una bona vinagreta.

Posa cada dia 5 verdures o fruites diferents a la teva dieta, fes salut.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...