Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 4 de febrer de 2013

Pa de xocolate


http://www.enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
100 grams de massa mare liquida
380 grams d´aigua

25 grams d´oli d´oliva
40 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
700 grams de  farina de força
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
2 cullerades soperes de cacau pur ( tipus Valor )
xocolate esmicolada al gust ( o perles de xocolate )

Preparació ( amb Thermomix )
Posar en el vas aigua + oli + llevat + m.mare + llet pols, 5 minuts, 37. V.2., després afegir la farina tamisada junt amb el cacau + sal + sucre 10 segons, V.6, i pasar 5 minuts V.espiga, sense temperatura, quan faltin 2 minuts afegir els trossets de xocolate.

Treura i reposar la massa tapada en lloc càlid, 1 hora fins que dobli el volum, ara pastarem a má uns 5 minuts li donarem forma i posarem la massa en un motllo, fer un talls al damunt amb un ganivert, tapar altre cop i deixar reposar 1 hora més en lloc càlid.

Mentre escalfar el forn a 200 graus, posar dins un recipient amb aigua per donar humitat i la crosta del pa ens quedi cruixent.

Fornejar uns 40/ 45 minuts, dependrá del forn, refredar sobre una reixeta i a gaudir.

* També es pot fer amb panificadora, o manual

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...