Una lamina de pasta de full
Seitons nets i en filets
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picants
Ceba
Un raig de vi especial per cuinar
Flor de sal
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Fregir la ceba a foc suau tallada a juliana fins que ens quedi toba, regar amb un raig de vi, condimentar amb al i pebre al gust i deixar reduir.
Estirar la lamina de pasta de full sobre una plata de forn sense treure el paper vegetal ( que ja porten ) amb
una forquilla punxar perque no pugi, fornejar 15 minuts i treure del forn.
Pintar amb una mica de tomaquet fregit, escampar la ceba per sobre, despres i colocarem el filets de seitó amb gràcia i fornejar uns 15 minuts més.
Treure del forn i pintar els seitons amb oli d´oliva amb l´ajuda dún pinzell, espolsar amb all, julivert i una mica de flor de sal.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No hi res d'aquesta cica que no m'agradi, estas de sirt que acabo de sopar.
ResponEliminaVolia dir coca!!
ResponEliminaHOLA GURMET GUAPO TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT I MOLT BONA,...
PETONETS SUSANNA
HOLA GURMET, GUAPO TU
ResponEliminaSI,SI JA HE COMPRÈS ABANS, A MI TAMBÈ EM PASSA DE VEGADES VOLEM ESCRIURE TANT DEPRESA JE,JE NO PASSA RES,
DONCS JO SAPS, QUE FAIG, EN COMPRO MOLTA QUANTITAT, DESPRÈS LES NETEJO I CONGELO, AIXÌ SEMPRE ELS TING A PUNT PER FER COQUES, ENVINAGRATS,...FREGITS
PETONETS SUSANNA
HOLA Donibaneko , GUAPA TU
ResponEliminaVA ET DONCS UNA IDEIA, COMPRES UNA BOSSA DE PATATES XIPS QUE LA POTS TROVAR A QUALSEVOL BAR , I ET POTS FER UNA SUPER TRUITA EXPRESS DE PATATES,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
Qué bona, crec que aquest sant joan m'estreno amb les coques... que ja son gaire 7 anys aqui!!! Jo vull fer-la com tu!
ResponEliminaEs bona la coca, i de seitons... se'm fa la boca aigua!. Sempre apeteix la coca veritat?. Petonets
ResponEliminaNo t'ho creuràs Susanna, però aquesta mateixa tarda he anat a Blanes i saps què he comprat a la peixateria? SEITONS! Ni fet expressament! Provaré la teva recepta demà mateix!
ResponEliminaMe l' apunto i quan trobi uns seitons ben macos toca fer-la, es que a vegades quan els busques no els trobes i a lo millor una altra dia vas per un altre peix i els veus que estàn bé.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaCOM LI COMENTAVA A N´EN GURMET, JO EL QUE FAIG ES COMPRARNE FORÇA QUAN EL TROVO MACO ( A MI M´AGRADA PETIT) I BE DE PREU, EL NETEJO EN FAIG FILETS I EL CONGELO...
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, VEUS...ESTAVA ESCRIT,...
DEMÀ COCA DE SEITONS ..PERÒ DE BLANES ...JA VEUS QUEDA MOLT I MOLT BONA...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA Donibaneko , GUAPA TU
ResponEliminaTU SAPS QUE NO, UN DIA EM DE QUEDAR I VENS A CASA A FAREM UNA BONA TECA....PARAULA D´HONOR...
DONCS AVUI EL SOPAR ERA MOLT GUAPO, DEMÀ POSARÈ LA RECEPTA...
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JA VEUS FACIL, FACIL, I BONA MOLT BONA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SU, GUAPA TU
ResponEliminaJA VEUS QUE AQUEST MES FACILETA NO POT PAS SER, ET DEIXO UN ENLLAÇ
http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/01/coca-de-brioche-tipus-sant-joan-th.html, SI VOLS UN BON CONSELL, JO COMENÇARIA A PRACTICAR JA,..I PER SANT JOAN SERÀS TOTA UNA MESTRE PASSTISERA..
PETONETS SUSANNA
Que pinta tiene, se ve muy buena.
ResponEliminaUna delicia.
Besotes, Silvia
Susana els seitons a casa no els hem menjat així, però segur que estan fantàstics, que buenossss en coca, quina pinta.
ResponEliminapetons MACA
BONA SEMANETA
Aquestes coques salades són boníssimes! La combinació de la ceba amb el seitó ha de quedar deliciosa.
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaEstic segur que no en vàreu deixar ni un tallet, allò per a tastar-la.
Això mateix, tallant prèviament la massa en rectangles iguals (amb l'ajuda d'una plantilla feta amb un tall de cartolina, per exemple) permet fer coques individuals.
En alguna ocasió pot ser més interessant fins i tot a l'hora de la presentació al plat, acompanyat per alguna mena d'amanida variada o de tomàquets.
Et felicito per la coca.
Salut.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaJO TING PLANTILLES FETES AMB PLASTIC D´AQUEST FORT DE LES TAPES DE LLIBRETES DE ENCUADERNACIÓN DE PLANELLS, JE,JE, TALLADES A DIFERENTES MIDES I VAN MOLT BE, DONCS ES PODEN RENTAR I TORNAR A UTILITZAR
FER COQUES INDIVIDUALS TAMBÈ ES UNA BONA IDEIA, PERÒ A MI PERSONALMENT SEMPRE M´AGRADA MES DE POSAR EL MENJAR AL MIG DE LA TAULA, DONCS NI QUE MENJA MOLT , ALTRE EN VOLIA MENYS, ALTRE IGUAL NO AGRADA MASSA EL MENJAR,ALTRE DE REPETIRIA......I SI O POSES INDIVIDUAL I EN DEIXEN EN EL PLAT...M´ENPRENYA MOLT TIRAR MENJAR.....AIXÌ EL QUE SOBRE SI EN SOBRE, ES POT APROFITAR...
PETONETS SUSANNA
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaLES COQUES SALADES ESTÀN DE PECAT MORTAL, JE,JE..A CASA EN FAIG MOLTES, JA LES ANIRE "PENJÀN"..I AIXÒ DEL INVENT DE LA PASTA DE FULL, VA FANTASTIC...AL MEUS ES LA QUE MES ELS I AGRADA..
MIL PETONETS , ( JA HE FITXAT EL TEU NOU ENLLAÇ )
SUSANNA
j'Adooooooore aquesta coca!!!
ResponEliminaI ara que el peix blau comença a estar de temporada...imprescindible.
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaJE,JE, QUE MACO ....LA VERITAT ES QUE ESTÀ 10
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaTE ACONSEJO QUE HAGAS LA PRUEBA, SEGURO QUE REPITES, ESTA DELICIOSAMENTE DELICIOSA
PETONETS SUSANNA
Me gusta mucho! ¿Aun queda algún trocito? se ve muy rica..., con un vasito de Coca-Cola... que ricooo!
ResponEliminaBesitos
Susanna, m´encanta aquesta coca!!!´La faré per sopar. Ja veurás quina sorpres li dono al meu marit.
ResponEliminaGracies.
Un petó.
Aquesta coca em sembla espectacular...Supose que us l'haureu menjada a mos redó! Me l'apunte per a fer-la!
ResponEliminaHola preciosa que deliciiiiiiia me encantan los boquerones Cuando vivía en España los comiso muchisimo y aquí no hay, te podrás imaginar lo que extraño este tipo de alimentos.
ResponEliminamuchisimos besitos y me levanto un pedacito para el camino
Otra receta deliciosa. Un besazo.
ResponEliminaHola Susana, bonita coca se ve y buena tambien con los boquerones, un trozo tambien me lo comeria con mucho gusto, un saludo.
ResponEliminaJUAN
Qué deliciosa coca, Susana. Yo la he hecho con anchoas y queso y también me ha quedado exquisita. Un beso
ResponEliminaMe gusta la idea, muy mediterránea y muy rica.
ResponEliminaDe lujo.
Saludos.
Qué estupenda coca, Susanna. Si la ve Marc... ñam ñam.
ResponEliminaUn besoteeeeeee
Hola Susanna. Los boquerones es uno de los pescados que me agradan sobremanera y sí además van acompañados de hojaldre entonces ya son palabras mayores.
ResponEliminaUna coca que me encanta y que sin duda tiene que estar exquisita.
Saludos
Una coca super curiosa Susanna.
ResponEliminaBesitos guapa!
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaSOLO TE DIGO QUE ES RAPIDA DE HACER Y ESTÁ DELICIOSA
PETONETS SUSANA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaTE RECOMIENDO QUE LA PRUEBES..QUEDA DE DIVINA,..SEGURO QUE REPITES...
PETONETS SUSANNA
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES YA SABES SI QUIERES CONSEGUIR ALGUNA COSA DE MARC....COCA DE SEITONS,..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA JANTONIO, GUAPO TU
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA, Y CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,..LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICA
PETONETS SUSANNA
HOLA MEG, GUAPA TU
ResponEliminaSERUGO QUE ESTABA MUY RICA,...
YA SIEMPRE DIGO QUE SI LOS PRODUCTOS SON DE CALIDAD ...EL RESULTADO TIENE QUE SER EXCELENTE...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN, GUAPO TU
ResponEliminaTE RECOMIENDO QUE LA PRUEBES, CREO QUE AÚN QUE ESTES A DIETA, YA VES QUE NO TIENE MÁS GRASA QUE LA MIQUETA D´OLI DE PINTARLAS...
PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaDELICIOSA DE VERDAD, CELEBRO QUE TE GUSTE
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaQUE PENA QUE NO PUEDAS ENTRAR EN MEXIC,..
PERO NO PASA NADA PUEDES HACERLA SI GUSTAS CON ALGÚN PESCADO PEQUEÑITO DEL PAIS...SEGURO QUE TAMBIEN QUEDA BIEN
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA XAVIER, GUAPO TU
ResponEliminaES DELICIOSA, A MÉS COM QU´EL PEIX ESTÀ TANT NET...SENSE ESPINES,...A TOTHOM LI AGRADA MOLT...
PETONETS SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA QUE T´AGRADI,...JA M´EXPLICARÀS COM HA ANAT EL SOPAR......
PETONETS SUSANNA
HOLA CUINERA, GUAPA TU
ResponEliminaESTABA TAN RICA QUE NO DURÓ NADA EN UN PLIS, PLAS, DESAPARECIÓ A TODOS LES PARECIÓ.....POCA, Y ESTO QUE ERA TAN GRANDE COMO LA PLACA DEL HORNO
PETONETS SUSANNA
m'agrada aquesta idea de der una coca amb seitons,.. no se si seran de blanes però preguntrare ...
ResponEliminaUna abraçada
HOLA ALFONS, GUAPO TU
ResponEliminaDONCS SEGUR QUE T´AGRADA MOLT,...
ELS SEITONS, BÉ EL PEIX ... DE BLANES, PER MI TENEN UN " NO SE QUÉ " DIFERENT...SERÀ L´AMOR PER BLANES ?...IGUAL SI
PETONETS SUSANNA
No coneixia aquesta coca típica de Blanes, un trosset ara no m'aniria malament... ! s'haurà de rpovar!
ResponEliminaSalutacions
HOLA TERESA, GUAPA TU
ResponEliminaQUE MOLT BONA, SI LA PROVES LA TORNARÀS A FER, SEGUR,
MIL PETONETS SUSANNA
Vaya coca rica, tiene un aspecto de lo más atractivo, espero hacerla pronto.
ResponEliminaBesitos
Hola Pilar guapa tu
ResponEliminaqueda muy rica, seguro que te gusta, si las anchoas son frescas mucho mejor, como último recurso se pueden poner de lata
mil petonets SUsanna