TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 10 de maig del 2010

Coca de seitons.....de Blanes



Ingredients
Una lamina de pasta de full
Seitons nets i en filets
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picants
Ceba
Un raig de vi especial per cuinar
Flor de sal

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Fregir la ceba a foc suau tallada a juliana fins que ens quedi toba, regar amb un raig de vi, condimentar amb al i pebre al gust i deixar reduir.

Estirar la lamina de pasta de full sobre una plata de forn sense treure el paper vegetal ( que ja porten ) amb
una forquilla punxar perque no pugi, fornejar 15 minuts i treure del forn.

Pintar amb una mica de tomaquet fregit, escampar la ceba per sobre, despres i colocarem el filets de seitó amb gràcia i fornejar uns 15 minuts més.

Treure del forn i pintar  els seitons amb oli d´oliva amb l´ajuda dún pinzell, espolsar amb all, julivert i una mica de flor de sal.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
  






51 comentaris:

  1. No hi res d'aquesta cica que no m'agradi, estas de sirt que acabo de sopar.

    ResponElimina
  2. HOLA GURMET GUAPO TU

    LA VERITAT ES QUE QUEDA MOLT I MOLT BONA,...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. HOLA GURMET, GUAPO TU

    SI,SI JA HE COMPRÈS ABANS, A MI TAMBÈ EM PASSA DE VEGADES VOLEM ESCRIURE TANT DEPRESA JE,JE NO PASSA RES,

    DONCS JO SAPS, QUE FAIG, EN COMPRO MOLTA QUANTITAT, DESPRÈS LES NETEJO I CONGELO, AIXÌ SEMPRE ELS TING A PUNT PER FER COQUES, ENVINAGRATS,...FREGITS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  4. HOLA Donibaneko , GUAPA TU

    VA ET DONCS UNA IDEIA, COMPRES UNA BOSSA DE PATATES XIPS QUE LA POTS TROVAR A QUALSEVOL BAR , I ET POTS FER UNA SUPER TRUITA EXPRESS DE PATATES,...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. Qué bona, crec que aquest sant joan m'estreno amb les coques... que ja son gaire 7 anys aqui!!! Jo vull fer-la com tu!

    ResponElimina
  6. Es bona la coca, i de seitons... se'm fa la boca aigua!. Sempre apeteix la coca veritat?. Petonets

    ResponElimina
  7. No t'ho creuràs Susanna, però aquesta mateixa tarda he anat a Blanes i saps què he comprat a la peixateria? SEITONS! Ni fet expressament! Provaré la teva recepta demà mateix!

    ResponElimina
  8. Me l' apunto i quan trobi uns seitons ben macos toca fer-la, es que a vegades quan els busques no els trobes i a lo millor una altra dia vas per un altre peix i els veus que estàn bé.
    Petons.

    ResponElimina
  9. HOLA ANNA, GUAPA TU

    COM LI COMENTAVA A N´EN GURMET, JO EL QUE FAIG ES COMPRARNE FORÇA QUAN EL TROVO MACO ( A MI M´AGRADA PETIT) I BE DE PREU, EL NETEJO EN FAIG FILETS I EL CONGELO...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU

    JE, JE, VEUS...ESTAVA ESCRIT,...

    DEMÀ COCA DE SEITONS ..PERÒ DE BLANES ...JA VEUS QUEDA MOLT I MOLT BONA...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA Donibaneko , GUAPA TU

    TU SAPS QUE NO, UN DIA EM DE QUEDAR I VENS A CASA A FAREM UNA BONA TECA....PARAULA D´HONOR...

    DONCS AVUI EL SOPAR ERA MOLT GUAPO, DEMÀ POSARÈ LA RECEPTA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA NATI, GUAPA TU

    DONCS JA VEUS FACIL, FACIL, I BONA MOLT BONA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA SU, GUAPA TU

    JA VEUS QUE AQUEST MES FACILETA NO POT PAS SER, ET DEIXO UN ENLLAÇ

    http://enrocalacuina.blogspot.com/2010/01/coca-de-brioche-tipus-sant-joan-th.html, SI VOLS UN BON CONSELL, JO COMENÇARIA A PRACTICAR JA,..I PER SANT JOAN SERÀS TOTA UNA MESTRE PASSTISERA..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Que pinta tiene, se ve muy buena.
    Una delicia.

    Besotes, Silvia

    ResponElimina
  15. Susana els seitons a casa no els hem menjat així, però segur que estan fantàstics, que buenossss en coca, quina pinta.
    petons MACA
    BONA SEMANETA

    ResponElimina
  16. Aquestes coques salades són boníssimes! La combinació de la ceba amb el seitó ha de quedar deliciosa.

    ResponElimina
  17. Susanna,
    Estic segur que no en vàreu deixar ni un tallet, allò per a tastar-la.
    Això mateix, tallant prèviament la massa en rectangles iguals (amb l'ajuda d'una plantilla feta amb un tall de cartolina, per exemple) permet fer coques individuals.
    En alguna ocasió pot ser més interessant fins i tot a l'hora de la presentació al plat, acompanyat per alguna mena d'amanida variada o de tomàquets.
    Et felicito per la coca.
    Salut.

    ResponElimina
  18. HOLA MANEL, GUAPO TU

    JO TING PLANTILLES FETES AMB PLASTIC D´AQUEST FORT DE LES TAPES DE LLIBRETES DE ENCUADERNACIÓN DE PLANELLS, JE,JE, TALLADES A DIFERENTES MIDES I VAN MOLT BE, DONCS ES PODEN RENTAR I TORNAR A UTILITZAR

    FER COQUES INDIVIDUALS TAMBÈ ES UNA BONA IDEIA, PERÒ A MI PERSONALMENT SEMPRE M´AGRADA MES DE POSAR EL MENJAR AL MIG DE LA TAULA, DONCS NI QUE MENJA MOLT , ALTRE EN VOLIA MENYS, ALTRE IGUAL NO AGRADA MASSA EL MENJAR,ALTRE DE REPETIRIA......I SI O POSES INDIVIDUAL I EN DEIXEN EN EL PLAT...M´ENPRENYA MOLT TIRAR MENJAR.....AIXÌ EL QUE SOBRE SI EN SOBRE, ES POT APROFITAR...

    PETONETS SUSANNA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA GEMMA, GUAPA TU

    LES COQUES SALADES ESTÀN DE PECAT MORTAL, JE,JE..A CASA EN FAIG MOLTES, JA LES ANIRE "PENJÀN"..I AIXÒ DEL INVENT DE LA PASTA DE FULL, VA FANTASTIC...AL MEUS ES LA QUE MES ELS I AGRADA..
    MIL PETONETS , ( JA HE FITXAT EL TEU NOU ENLLAÇ )

    SUSANNA

    ResponElimina
  20. j'Adooooooore aquesta coca!!!
    I ara que el peix blau comença a estar de temporada...imprescindible.

    ResponElimina
  21. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    JE,JE, QUE MACO ....LA VERITAT ES QUE ESTÀ 10

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  22. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    TE ACONSEJO QUE HAGAS LA PRUEBA, SEGURO QUE REPITES, ESTA DELICIOSAMENTE DELICIOSA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  23. Me gusta mucho! ¿Aun queda algún trocito? se ve muy rica..., con un vasito de Coca-Cola... que ricooo!

    Besitos

    ResponElimina
  24. Susanna, m´encanta aquesta coca!!!´La faré per sopar. Ja veurás quina sorpres li dono al meu marit.
    Gracies.
    Un petó.

    ResponElimina
  25. Aquesta coca em sembla espectacular...Supose que us l'haureu menjada a mos redó! Me l'apunte per a fer-la!

    ResponElimina
  26. Hola preciosa que deliciiiiiiia me encantan los boquerones Cuando vivía en España los comiso muchisimo y aquí no hay, te podrás imaginar lo que extraño este tipo de alimentos.
    muchisimos besitos y me levanto un pedacito para el camino

    ResponElimina
  27. Otra receta deliciosa. Un besazo.

    ResponElimina
  28. Hola Susana, bonita coca se ve y buena tambien con los boquerones, un trozo tambien me lo comeria con mucho gusto, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  29. Qué deliciosa coca, Susana. Yo la he hecho con anchoas y queso y también me ha quedado exquisita. Un beso

    ResponElimina
  30. Me gusta la idea, muy mediterránea y muy rica.
    De lujo.
    Saludos.

    ResponElimina
  31. Qué estupenda coca, Susanna. Si la ve Marc... ñam ñam.
    Un besoteeeeeee

    ResponElimina
  32. Hola Susanna. Los boquerones es uno de los pescados que me agradan sobremanera y sí además van acompañados de hojaldre entonces ya son palabras mayores.
    Una coca que me encanta y que sin duda tiene que estar exquisita.
    Saludos

    ResponElimina
  33. Una coca super curiosa Susanna.
    Besitos guapa!

    ResponElimina
  34. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    SOLO TE DIGO QUE ES RAPIDA DE HACER Y ESTÁ DELICIOSA

    PETONETS SUSANA

    ResponElimina
  35. HOLA JUAN, GUAPO TU

    TE RECOMIENDO QUE LA PRUEBES..QUEDA DE DIVINA,..SEGURO QUE REPITES...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA LAURA, GUAPA TU


    PUES YA SABES SI QUIERES CONSEGUIR ALGUNA COSA DE MARC....COCA DE SEITONS,..JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA JANTONIO, GUAPO TU

    GRACIAS POR TU VISITA, Y CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,..LA VERDAD ES QUE QUEDA MUY RICA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  38. HOLA MEG, GUAPA TU

    SERUGO QUE ESTABA MUY RICA,...

    YA SIEMPRE DIGO QUE SI LOS PRODUCTOS SON DE CALIDAD ...EL RESULTADO TIENE QUE SER EXCELENTE...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  39. HOLA JOAN, GUAPO TU

    TE RECOMIENDO QUE LA PRUEBES, CREO QUE AÚN QUE ESTES A DIETA, YA VES QUE NO TIENE MÁS GRASA QUE LA MIQUETA D´OLI DE PINTARLAS...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  40. HOLA NATI, GUAPA TU

    DELICIOSA DE VERDAD, CELEBRO QUE TE GUSTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  41. HOLA CHUS, GUAPA TU

    QUE PENA QUE NO PUEDAS ENTRAR EN MEXIC,..

    PERO NO PASA NADA PUEDES HACERLA SI GUSTAS CON ALGÚN PESCADO PEQUEÑITO DEL PAIS...SEGURO QUE TAMBIEN QUEDA BIEN

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  42. HOLA XAVIER, GUAPO TU

    ES DELICIOSA, A MÉS COM QU´EL PEIX ESTÀ TANT NET...SENSE ESPINES,...A TOTHOM LI AGRADA MOLT...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  43. HOLA GLORIA, GUAPA TU

    ESTIC CONTENTA QUE T´AGRADI,...JA M´EXPLICARÀS COM HA ANAT EL SOPAR......

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  44. HOLA CUINERA, GUAPA TU

    ESTABA TAN RICA QUE NO DURÓ NADA EN UN PLIS, PLAS, DESAPARECIÓ A TODOS LES PARECIÓ.....POCA, Y ESTO QUE ERA TAN GRANDE COMO LA PLACA DEL HORNO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  45. m'agrada aquesta idea de der una coca amb seitons,.. no se si seran de blanes però preguntrare ...
    Una abraçada

    ResponElimina
  46. HOLA ALFONS, GUAPO TU

    DONCS SEGUR QUE T´AGRADA MOLT,...

    ELS SEITONS, BÉ EL PEIX ... DE BLANES, PER MI TENEN UN " NO SE QUÉ " DIFERENT...SERÀ L´AMOR PER BLANES ?...IGUAL SI

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  47. No coneixia aquesta coca típica de Blanes, un trosset ara no m'aniria malament... ! s'haurà de rpovar!
    Salutacions

    ResponElimina
  48. HOLA TERESA, GUAPA TU

    QUE MOLT BONA, SI LA PROVES LA TORNARÀS A FER, SEGUR,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  49. Vaya coca rica, tiene un aspecto de lo más atractivo, espero hacerla pronto.

    Besitos

    ResponElimina
  50. Hola Pilar guapa tu

    queda muy rica, seguro que te gusta, si las anchoas son frescas mucho mejor, como último recurso se pueden poner de lata

    mil petonets SUsanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...