Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 10 de maig de 2010

Coca de seitons.....de Blanes



Ingredients
Una lamina de pasta de full
Seitons nets i en filets
Tomàquet fregit
Sal
Pebre
Oli d´oliva
All i julivert picants
Ceba
Un raig de vi especial per cuinar
Flor de sal

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Fregir la ceba a foc suau tallada a juliana fins que ens quedi toba, regar amb un raig de vi, condimentar amb al i pebre al gust i deixar reduir.

Estirar la lamina de pasta de full sobre una plata de forn sense treure el paper vegetal ( que ja porten ) amb
una forquilla punxar perque no pugi, fornejar 15 minuts i treure del forn.

Pintar amb una mica de tomaquet fregit, escampar la ceba per sobre, despres i colocarem el filets de seitó amb gràcia i fornejar uns 15 minuts més.

Treure del forn i pintar  els seitons amb oli d´oliva amb l´ajuda dún pinzell, espolsar amb all, julivert i una mica de flor de sal.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
 
  






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...